Yahoo Mail Yeni Tasarımına ve Pro Moduna Kavuştu - Haberler - indir.com

Yahoo Mail Yeni Tasarımına ve Pro Moduna Kavuştu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-30 23:30:57
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Verizon tarafından ünlü şirket Yahoo?nun satın alınmasından sonra Yahoo bir yapılanmaya giderek çeşitli servislerinde işlevsel yeniliklere gitmeye başladı. Yahoo Mail bölümü için bir süredir beklenen ve hatta geç kalındığı bile düşünülen tasarım yenilenmesi nihayet gerçekleştirildi. Yeni Yahoo Mail servisi tasarım anlamında yenilendikten sonra hem daha temiz hemde minimal bir görünüme kavuşarak bu sayede kullanım deneyimi olarak oldukça hoş bir yapıya sahip oldu ve görsel unsurlar arasındaki boşluklar da arttırıldı. Ayrıca Yahoo, Mail servisi için özelleştirme seçeneğine de devreye soktu ve çeşitli tasarım renk temalarını kullanıcılar zevlerine göre seçebilecekler.

Arama özelliği de iyileştirilen ve işlevselliği arttırılan Yahoo Mail servisi diğer e-posta servislerindeki benzer bir yapıya sahip olmuş durumda. Arama detayları filtrelendirilebilen servis bu noktada kelime, tarih bazlı, isim gibi farklı noktalar ile arama yapılabilecek. Daha önce gönderilmiş dosya geçmişlerine bakmak daha basitleştirilirken, sol taraftaki navigasyon çubuğuna ise fotoğraflar ve dökümanlar kategorileri yerleştirilmiş durumda. Fare imleci ile bir ön izleme bakma özelliğide servis ile sunulan yenilikler arasında bulunuyor. Geliştirilen yazılımsal altyapısı ile artık daha az bant genişliği kullanılacak ve daha hızlı bir mail deneyimi yaşanmış olacak.

Gelen yenilikler arasında reklamsız Yahoo için Pro versiyonuda bulunuyor. Bu noktada Yahoo Mail Pro olarak adlandırılan yeni girişim ile reklam gösterimi yapılmıyor ve müşteri desteği ise kullanıcılara sunuluyor. Ad Free Mail versiyonunun yıllık ücreti 50 amerikan doları olarak belirlenirken, Yahoo mail Pro ise 35 dolar aylık ise 3.49 dolar olarak belirlenmiş durumda. Sadece mobil desteği için ise yıllık 10 dolar aylık ise 0.99 dolar olarak belirlenmiş durumda. Yahoo?nun bu tasarımsal ve işlevsel değişikliklerinden sonra daha kullanışlı bir hale büründüğünü ifade edebiliriz.





PAYLAŞ