Yahoo Mail iOS Uygulaması Güncelleniyor - Haberler - indir.com

Yahoo Mail iOS Uygulaması Güncelleniyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Eğer Yahoo'nun mail hizmetinden faydalanıyor, iPhone ya da iPod cihazınızda da mobil uygulamasını kullanıyorsanız size bir müjdemiz var. Yahoo Mail iOS uygulamasını sadece e-posta değil, haber ve kişisel aramalar için de kullanabileceksiniz.

Bugün itibariyle güncellenerek 3.0 sürümüne yükseltilen Yahoo Mail iOS uygulamasını artık sadece e-posta gönderileriniz için değil, aynı zamanda uygulama üzerinden gerçek zamanlı bilgiye erişmek içinde kullanabilirsiniz.

Yahoo Mail

Kendi e-posta servisinin Gmail ve Outlook karşısında eriyip gittiğini gören Yahoo yetkililerinin bu servislerini mobil odağında geliştireceğini anlayabildiğimiz güncelleme sayesinde kullanıcılar, uygulama üzerinde görecekleri E-Posta, Haber ve Bugün menü tuşlarını kullanarak birden fazla işlemi aynı uygulama üzerinden yapabilecekler.

E-Posta tuşuyla ne yapabileceğinizi anlamanızın hiç zor olmadığı uygulamada Haber tuşuna tıklayarak kişisel tercihlerinize göre güncel haberlere ulaşabilir, Bugün tuşunu kullanarak da sık aranan başlıklarda hızlı bir şekilde gezinti yapabilirsiniz.

iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlar için yayınlanan güncelleme kademeli olarak önümüzdeki günlerde tüm kullanıcıların cihazlarına yükleneceği gibi Yahoo Mail uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ