Yabancı Dilinizi Lingualy ile Geliştirin (Video) - Haberler - indir.com

Yabancı Dilinizi Lingualy ile Geliştirin (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Yabancı dilini ileri seviyeye taşımak isteyen kullanıcılar için geliştirilmiş olan Lingua.ly sayesinde yabancı dil kelime dağarcığınızı geliştirebileceğiniz gibi aynı zamanda kendinizi sınayabilirsiniz.

20'den farklı yabancı dil konusunda kullanıcılara destek vererek kullanıcıların hem mobil cihazları üzerinden hem de masaüstü bilgisayarları aracılığıyla yabancı dilinizi daha ileri seviyelere taşıyabilirsiniz. 

Lingua.ly indir

Sade tasarlanmış bir arayüze ve kolay kullanım imkanına sahip olan uygulamayı akıllı sözlük olarak da kullanabilir ve üzerine istediğiniz kelimeyi yapıştırarak, seçtiğiniz herhangi bir dilde ne anlama geldiğini öğrenebileceğiniz gibi uygulama içerisinde yer alan küçük oyunları oynayarak yeni öğrendiğiniz kelimeleri unutmamak için pratikte yapabilirsiniz.

Bulunduğunuz her yerde yabancı dil kelime dağarcığınızı geliştirmek ve farklı dillerdeki kelimelerin anlamlarını öğrenmek için kullanabileceğiniz Lingua.ly uygulamasının Android sürümünü ve Google Chrome eklentisini aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz. Ayrıca Lingua.ly Tanıtım Videosu'nu izleyerek de uygulama hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.




Lingua.ly Tanıtım Videosu


PAYLAŞ