XRP işlemleri, Binance ve Ripple arasındaki yeni ortaklık söylentilerini arttırdı - Haberler - indir.com

XRP işlemleri, Binance ve Ripple arasındaki yeni ortaklık söylentilerini arttırdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-12 21:59:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

XRP yatırımcıları, Ripple ile kripto para borsası Binance arasında bir ortaklık olabileceğine dair delillerin gün yüzüne çıkabileceğini ifade ediyor

Şubat ayı içerisinde, CEO Changpeng Zhao, Binance'ın "Talep Üzerine Likidite (ODL)" adlı XRP destekli sınır ötesi ödeme çözümünü desteklemek adına San Francisco girişiminde mutlak bir şekilde partner olacağını belirtmişti. 

Sahibinden.com, yeni platformu Oto360'ın tanıtımını yaptıSahibinden.com, yeni platformu Oto360'ın tanıtımını yaptı

ODL, bankalara ve finans kuruluşlarına, XRP'yi aracı para birimi konumunda kullanarak yurt dışına para yollamak için yasal olarak makul bir yol sunmak için tasarlanmıştır. 

Bu sistem, fiatı (itibari paraları) kabul ederek XRP'deki eşdeğer değerini farklı bir ülkedeki kripto borsasına aktararak anında itibari paraya dönüştürebilecek kripto borsalarına dayanıyor. 

XRP topluluk üyeleri, ODL hacmini tespit etmek için dizayn edilmiş bir izleme aracının, Rus Rublesi'ni de içine alan bir dizi olası ODL işlemi tespit ettiğini söylüyor. 

Yeni işlemleri, ekim ayı içerisinde Ruble desteğine start veren Binance ile ilişkilendiriyorlar. Bu gelişmeleri, Binance'ın bir ODL borsası olarak rol alacağına dair kanıt niteliği taşıdığını düşünüyorlar. Sonuç olarak daha fazla hacim, Binance için daha fazla kar manası taşıyor.

Şu ana dek, Zhao konu ile ilgili gelen sorular yanıtsız bırakmayı tercih etti. 

Öte yandan, Ripple, ODL'nin likiditesini çoğaltmak için kripto borsaları Bittrex, Bitso, Coins.ph ve Bitstamp ile ortaklıkları olduğunu duyurdu. 



PAYLAŞ