Xperia XZ3'e ilk güncelleme geldi! - Haberler - indir.com

Xperia XZ3'e ilk güncelleme geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-11 12:10:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Sony Xperia XZ3 kullanıcılarına müjde! Yeni çıkan model Xperia XZ3 için ilk güncelleme yayınlandı. Sony'nin yeni amiral gemisi serisi için gelen güncelleme de kullanıcılarını neler bekliyor? 

Sony'nin en son amiral gemisi olan Xperia XZ3 için bugün ilk güncelleme yayınlandı. 482 MB boyutundaki güncelleme ile , Google'ın Ekim ayında yayınlamış olduğu güvenlik güncellemesi kullanıcılara sunuldu.

Bu güncelleme'de kullanıcıları neler bekliyor?

Sony'nin en güncel amiral gemisi Xperia XZ3 için, Ekim ayı güvenlik güncellemesinin yanı sıra bir takım performans iyileştirmeleri de yanında gelen güncelleme ile birlikte sunulan yeniliklerin şuanlık bunlarla sınırlı olduğunu söyleyelim. OTA olarak da indirilebilen güncelleme  şu anlık belli bölgelerde yayınlanmaya başladı bile. Yeni güncellemeyi bütün yayın ülkelerine kademeli bir şekilde kullanıcılarına paylaşacağını açıklayan Sony, önümüzdeki günlerde yeni güncellemenin tüm kullanıcılarına ulaştıracağını da duyurdu.

 Xperia XZ3 kullanıcıları ayrıca yeni güncellemeler'i kontrol etmek ve indirmek için;

Ayarlar> Cihaz Hakkında> Yazılım Güncellemeleri'ne girerek manuel olarak da indirebilir ve kontrol edebilir.

Sony’nin IFA 2018 fuarında gösterime giren Xperia XZ3’ün fiyatı 900 dolar olarak belirlendi,ülkemizdeki fiyatı net olarak bilinmiyor.

Xperia XZ3 Kullanıcılara ne sunuyor?

Yeni amiral gemisi Xperia XZ3 kamera noktasında pek değişiklik olmasa da bazı iyileştirmeler mevcut. XZ2 modelinde f/2.0 diyafram açıklığı ve 19 Megapiksel çözünürlük sunarken, bu değer f/1.8 seviyesine getirildi lakin çözünürlük konusunda bir değişiklik yok. Önceki ön kamerasına nazaran , 13 Megapiksel çözünürlüğe yükseltildi. Bir önceki modelde yer alan 4K HDR ve 960 FPS video çekim özellikleri hala yerini koruyor.XZ3,Qi kablosuz şarj özelliğine de kavuştu ve telefonun bataryası 3330 mAh seviyesine yükseltildi. Tasarım noktasında önümüze daha güzel şekilde gelen XZ3'te 7000 serisi alüminyum malzeme kullanıyor. Güçlendirilen çerçeveye ek hem ön hem de arka tarafın koruması Gorilla Glas 5 ile sağlanacak.Eskiye kıyasla Sony'nin yeni telefonu ses konusunda da iddialı. S-Force Front Surround hoparlörler sayesinde daha geniş bass ve daha kaliteli tiz sesler sunabilecek.

Xperia XZ3 Teknik özellikleri

İşlemci Snapdragon 845
RAM 4 GB
Hafıza 64 GB + MicroSD
Ekran 6 inç OLED – HDR
Ekran çözünürlüğü QHD+ HDR
İşletim sistemi Android 8.1 Oreo
Arka kamera 19 Megapiksel – f/1.8
Ön kamera 13 Megapiksel
Batarya 3330 mAh
Bağlantı 802.11ac, Bluetooth 5.0, USB Type-C





PAYLAŞ