XOLO Era 5X'in özellikleri ne? - Haberler - indir.com

XOLO Era 5X'in özellikleri ne?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-10 15:50:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarında henüz çok genç olan XOLO, piyasay  sunduğu Era 4X'i satoşa sunduğu gün Era 5X'in özelliklerini de açıkladı. 

Akıllı telefon pazarına yeni giren telefon üreticisi XOLO, yalnızca Amazon Hindistan'da Era 4X telefonlarını satışa çıkaracağını ifade etti. Aynı zamanda firma, Era 5X'in de önümüzdeki süreçte satışa sunulacağının altını çizdi. XOLO Era 4X'in fiyatı hakkında açıklama yapan şirket tam olarak 4 bin 444 Hindistan Rupisi olacağını ifade etti. Bu fiyatta yaklaşık olarak 55 Eoru ediyor. Aynı şekilde 2 GB'lık versiyon için fiyat açıklaması yapan şirket, bu model için tam olarak 5 bin 555 Hindistan Rupisi olacağını vurguladı. Bu da tam olarak 70 Euro değerinde oluyor. 

Fiyat performans en iyi 8 akıllı telefon

 

13 MP'lik selfie kamerası özelliği mevcut

Firmanın ilerleyen süre içerisinde piyasaya sürmeyi planladığı Era 5X, hem yüz tanıma teknolojisi olsun hem de parmak izi sensörü teknolojisi olsun her iki teknolojiye de sahip. Telefonun özelliklerinden bahsedecek olursam ön tarafından 5.7 inç, 720 x 1440 IPS LCD ekran ve 13 MP'lik selfie kamerası özelliği mevcut. Arka kapağında mevcut olan kamerası ise LED flaşa sahip olmanın yanında aynı zamanda 18 MP'lik bir kamera özelliğine sahip. Era 5X akıllı telefon gücünü 4 çekirdekli 2.0 GHz MediaTek Helio A22 işlemciden alıyor. Cihaz bir de 3 GB'lık RAM özelliğine sahip. Ayrıca 32 GB depolama alanı ile müşterilerinin karşısına çıkan cihaz, Android 8.1 OREO işletim sistemi tabanlı StarOS 5.0 işletim sistemine sahip. Batarya özelliğine değinecek olursam ise 3000mAh gücünde bataryaya sahip. 





PAYLAŞ