Xiomi Mi Mix 3, 5G Testinde Kendini Gösterdi - Haberler - indir.com

Xiomi Mi Mix 3, 5G Testinde Kendini Gösterdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-04 11:45:00
Editör : Elif Keskin
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının hızla yükselen aktörlerinden Xiomi, Mi Mix 3 modeliyle büyük heyecan uyandırıyor. 15 Eylül'de tanıtılacak olan Xiomi Mi Mix 3, sürgülü kamera sistemiyle birlikte çerçevelere tamamen meydan okuyor. Xiomi'nin amiral gemisi modeli özellikle bu sebeple son derece ilgi topluyor. 

Teknoloji dünyasında pek karşılaşmadığımız bir durum olsa da Xiomi çok güvendiği amiral gemisi Mi Mix 3'ün ilk fotoğrafını resmi olarak paylaşmıştı. Xiomi'den gelen ikinci paylaşım ise bugün yapılan 5G testinden oldu. Cihazın ismi açıkça belirtilmemiş olsa da çerçevelere meydan okuyan Xiomi Mi Mix 3, 5G testinde bir kez daha kendini gösterdi. 

Xiomi Mi Mix 3'ün tasarımında, ön kısımda herhangi bir çentiğe yer verilmemiş. Bu özelliğinin yanı sıra cihaz çerçevesiz yapısıyla da Oppo Find X ve Honor Magic 2 gibi modellerde görülen kamera sensörlerini gizleme özelliğini kullanıyor. Sürgülü kamera sistemiyle merak uyandıran Xiomi Mi Mix 3'te, kamera kullanılacağı zaman yerleştirilen mikro motor gövdeler açılacak ve kamera buradan çıkacak.

Cihazın 5G testinden fotoğrafının paylaşılması ayrıca bir anlama sahip. Xiomi yeni amiral gemisinin 5G ile bağlantı testini gerçekleştirdiğini belirtirken gelişen teknolojiye entegre olunduğunu da belirtiyor. Merakla beklenen Xiomi Mi Mix 3'ün teknik özelliklerini hatırlatmamız gerekirse; gücünü Snapdragon 845 işlemci ve 6 GB / 8 GB RAM'den alacak olan model, 2K çözünürlüğünde AMOLED ekrana sahip. Ayrıca cihaz ekrana entegre edilmiş parmak izi teknolojisiyle geliştirilmiş. 





PAYLAŞ