Xiomi Mi A2 İçin Android 9 Müjdesi - Haberler - indir.com

Xiomi Mi A2 İçin Android 9 Müjdesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-19 13:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Xiaomi, modellerine verdiği güncelleme sözünü yerini getirmeye devam ediyor. Kasım ayı ile beraber markanın başlatmış olduğu Android 9.0 Pie güncellemesi için Xiaomi Mi A2 müjdesi geldi. Nihayet söz konusu bu model için güncelleme tarihi kesinleşti. Markanın Android One kapsamında yer alan modellerinden birisi olan Xiaomi Mi A2 için Kasım ayı ile beraber Android 9.0 güncellemesi sunulmaya başlanmıştı. Fakat güncelleme sınırlı bölgedeki modellere verilmişti. Ancak beklenen haber tekrardan geldi ve Xiaomi Twitter hesabından yapılan paylaşım ile Çinli üreticinin Xiaomi Mi A2 için Android 9.0 güncellemesi alacağı ilk Android One modeli olduğu belirtilirken güncelleme tarihi de yayınlandı. Buna göre 19 Aralık ile beraber globaldeki tüm modeller için Android 9.0 Pie güncellemesini göreceğiz.

Xiaomi Mi A2, Android 9.0 Güncellemesi

Xiaomi Yeni Bedside Lamp 2'yi DuyurduXiaomi Yeni Bedside Lamp 2'yi Duyurdu

19 Aralık ile beraber güncelleme dağıtımı beklenirken kısıtlı sayıda kullanıcıda bulunan Android 9.0 güncellemesi sonrasında artık tüm Mi A2 kullanıcılar kısa süre içerisinde yeni güncellemelerine kavuşacaklar. Şirketin Mi A2 modeli haricinde Android One platformunda yer alan başka bir modeli de bulunuyor. Bu kapsamda Xiaomi Mi A1 modelinin de Android Pie güncellemesi alacak ilk modellerden olması bekleniyor. Ancak son olarak geçtiğimiz hafta Mi A1 modeli için yeni güncellemenin Bangladeş’te dağıtıma başlandığı ortaya çıkmıştı. Bu kapsamda ise birkaç hafta içerisinde Mi A1 modeli için yeni bir duyuru daha görebiliriz.

Xiaomi Mi A2 Lite İçin Android Müjdesi

Yeni güncelleme ile beraber modellerde pil tasarrufunun yanı sıra optimize edilebilir parlaklık ayarı gibi yenilikleri cihazlarda göreceğiz. Ayrıca Android Pie özelliği olan Dijital Denge uygulamasını da bu yeni güncellemeler ile beraber modellerde indirebileceksiniz. Bakalım Xiaomi daha hangi modellerine yeni güncellemeyi sunacak yakın zamanda göreceğiz.


Honor Play Rakibi Xiaomi Play Çıkış Tarihi Belli OlduHonor Play Rakibi Xiaomi Play Çıkış Tarihi Belli Oldu
Xiaomi Mi 8 Lite İçin Android 9.0 MüjdesiXiaomi Mi 8 Lite İçin Android 9.0 Müjdesi
Xiaomi destekli nReal Light karma gerçeklik gözlüğü yakından pazara girecekXiaomi destekli nReal Light karma gerçeklik gözlüğü yakından pazara girecek

PAYLAŞ