Xiaomi'nin Yeni Mi Note Air Modeli Duyuruldu - Haberler - indir.com

Xiaomi'nin Yeni Mi Note Air Modeli Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-24 13:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Xiaomi’nin sahip olduğu bilgisayar serisine yeni oldukça ses getiren 12.5 inç Xiaomi Mi Notebook Air modeli eklendi. Şirketin fiyat performans ve tasarım noktasında bir hayli şık çizgileri barındırdığı Xiaomi Air serisine yepyeni bir model daha eklenmiş oldu. Çinli teknoloji markası Xiaomi, telefon pazarında bir hayli yükselişini sürdürürken, bilgisayar pazarı için de geliştirmeleri sürüyor. Şimdi ise Full HD ekran çözünürlüğüne sahip 12.5 inçlik yeni bir Xiaomi Mi Notebook Air modeli ile karşımıza geliyor. Cihaz her şeyden önce şık ve hafif tasarımı ile öne çıkarken sadece 12.99 mm kalınlık ve 1.07 kg’lık bir ağırlığa sahip durumda. Oldukça rahat bir taşınabilirlik sunan bu model ince çerçeveleri ile de dikkatleri çekiyor.

Xiaomi Mi Notebook Air Teknik Özellikleri

Xiaomi'nin Yeni Play Modeli İçin Tarih BelirlendiXiaomi'nin Yeni Play Modeli İçin Tarih Belirlendi

Cihazın performans tarafına gelecek olursak modelde 7.nesil Intel Core i5 işlemcisi bulunuyor. 4 GB bir RAM desteğine sahip olan modelin 256 GB’lık SSD depolama birimi yer alıyor. Sahip olduğu pili ile 11.5 saat kullanım ömrü sunan bu model USB Type-C portuna sahip olarak dikkat çeken cihaz kutu içerisinden ise Windows 10 işletim sistemine sahip olarak geliyor. Var olan Xiaomi Notebook modelinde cihaz Intel Core m3 işlemcisine sahip olarak geliyordu. Ancak modelin yeni serisi ile geliştirilmiş olması ve Core i5 işlemcisine geçiş yapması dikkat çekiyor. Cihaz ilk olarak Çin pazarında tanıtılmış olup 579 dolar fiyat etiketiyle pazardaki yerini alacak.

Xiaomi Mi Mix 3 Saray Özel Sürümünü tanıttı

Aracı isimler ile yurt dışı pazarlarında da yer bulan Xiaomi Mi Notebook serisini ülkemizde de Türkçe Windows 10 desteği ile rahat bir şekilde kullanılabilir olduğunu belirtelim. Modelin şuan için Türkiye fiyatı ve yurt dışı pazarlarındaki satış tarihi henüz belli olmuş değil.  


Xiaomi Mi Play'in özellikleri açıklandıXiaomi Mi Play'in özellikleri açıklandı
Xiaomi Mi Mix 3 Saray Özel Sürümünü tanıttıXiaomi Mi Mix 3 Saray Özel Sürümünü tanıttı
Xiaomi Redmi 7 Özellikleri Ortaya ÇıktıXiaomi Redmi 7 Özellikleri Ortaya Çıktı

PAYLAŞ