Xiaomi'nin Yeni Masa Lambası Türkiye Fiyatı Belli Oldu - Haberler - indir.com

Xiaomi'nin Yeni Masa Lambası Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-12 15:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli popüler marka Xiaomi sadece fiyat performans akıllı telefon ürünleri ile değil akıllı ev aletleri ile de dikkat çekmeye devam ediyor. Telefon pazarında sunmuş olduğu gerek orta segment gerekse amiral gemisi seviyesindeki telefonları yüksek başarılar elde etmeye devam ediyor. Son olarak ülkemiz pazarına da resmi olarak giriş yapan şirketin ürün yelpazesinde yer alan Xiaomi başucu lambası veya masa lambası olarak nitelendirilen ürününün Türkiye fiyatı belli oldu. Akıllı ev ürünleri seven kullanıcıların bir hayli hoşuna gidecek olan bu ürün Xiaomi’nin sevilen tasarım çizgilerini üzerinde barındırıyor. Hem ev hemde ofis ortamlarında kullanılabilir olan Xiaomi Mi başucu lambası neler sunuyor gelin bakalım.

Xiaomi Mi Başucu Lambası

Xiaomi Mi 8'den Büyük Bir Başarı GeldiXiaomi Mi 8'den Büyük Bir Başarı Geldi

Kablosuz bağlantı desteğine sahip olan bu ürün kolay kullanımı ile dikkat çekiyor. Akıllı telefonlarda yer alan yardımcı uygulama ile kolay bir kullanım ve yönetim gerçekleştirilen Xiaomi’nin bu yeni masa lambası tam 16 renk sakalası ve parlak ışık renk özelliğine sahip durumda. Tasarım noktasında oldukça sade ve minimalist bir tasarıma sahip olan bu lamba üzerinde yer alan tuş ile aç kapa görevi görüyoruz. Hassas bir parlaklık ayarı da bulunan bu masa lambasını uygulama ile daha detaylı bir şekilde kontrol edebiliyorsunuz. Ayrıca MiHome uygulaması sayesinde parlaklık, ışık gibi birçok ayarı detaylı bir şekilde kontrol edebiliyorsunuz.

Zamanlama ve benzeri farklı modlara da sahip olan bu ürün ayrıca Google Asistan ve Amazon Alexa gibi sesli asistanlar ile entegre çalışabiliyor. Wifi ve Bluetooth 4.2 bağlantı seçeneklerini destekleyen bu ürün 25.000 çalışma ömrü sunuyor ve bu lambanın sadece 800 gram bir ağırlığı bulunuyor. 6 Wattlık bir güç sunan Xiaomi başucu lambasının ülkemiz fiyatı ise 399 TL olarak belirlenmiş durumda.  


Xiaomi Mi Mix 3 İşlemcisi Belli OlduXiaomi Mi Mix 3 İşlemcisi Belli Oldu
Xiaomi'den Yeni Pocophone F2 GeliyorXiaomi'den Yeni Pocophone F2 Geliyor

PAYLAŞ