Xiaomi'nin yeni logosuna ödediği para ortaya çıktı           - Haberler - indir.com

Xiaomi'nin yeni logosuna ödediği para ortaya çıktı          

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-03 16:01:04
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Xiaomi maliyet konusunda zaman zaman yaptığı yüksek ödemeler ile dikkat çekerken, yeni logo için ciddi bir ödeme yaptığı ortaya çıktı.

Xiaomi yeni kurumsallaşma çalışması kapsamında, logosunda küçük değişikliklere gitmişti. Mevcut yenilik ile ilgili bugün gündeme gelen son gelişmelerde ise şirketin çok küçük bir değişiklik için oldukça yüksek bir ödeme yaptığı ortaya çıktı.

Oval değişikliğin bedeli şirkete yüksek oldu

Şirketin yeni logo değişikliğinde sadece keskin köşeler son tasarım trendlerine uygun olarak oval hale getirilmiş durumda. Bunun dışında renk ya da kullanılan yazı tipinde hiçbir değişiklik bulunmayan yeni logo için şirketin özel bir çalışma yaptırmış olsa da yüksek ücretler ödemediği düşünülüyordu. Ancak gelen son bilgiler bu durumun tam tersini gösterdi.

Oval değişim için 302 bin Dolar ödemiş!

Bugün Çin kaynaklarında yer alan gelişmelerde, şirketin mevcut logo değişikliğinde yaklaşık 302 bin Dolar gibi yüksek bir ücret ödediği belirtildi. Bu durum şirketin ciddi bir şekilde eleştirilmesine neden oldu. Çok küçük değişiklikler için böyle bir ödeme yapılması, şirketteki yöneticilerin bir hatası ya da yetersizliği olarak da değerlendirildi. Oldukça güçlü kaynaklara dayandırılan haberde, mevcut ödemeler kesin bir dil ile ifade edilse de bu iddiaların ardından gözler Xiaomi’ye çevrildi. Şirketin mevcut yenilik için gerçekten bu kadar yüksek bir ödeme yapıp yapmadığı merak ediliyor.  Şirket şu ana kadar bu konuda herhangi bir açıklama yapmadı.





PAYLAŞ