Xiaomi'nin yeni harikası: Xiaomi Redmi 9i - Haberler - indir.com

Xiaomi'nin yeni harikası: Xiaomi Redmi 9i

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-10 19:15:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi’nin yakın dönemde tanıtması beklenilen Xiaomi Redmi 9i modelinin özellikleri ve fiyat detayları ortaya çıktı. Çin pazarının ve akıllı telefon piyasasının önemli isimlerinden olan Xiaomi, orta ve üst seviye model üretimlerine devam ediyor. Giriş seviye ve orta seviyedeki yüksek başarısı ile dikkat çeken Xiaomi, yakın zamanda yeni bir model tanıtmaya hazırlanıyor. Redmi 9i adlı bu yeni modelin özellikleri ve bazı fiyat detayları ortaya çıkmış durumda. Bu sızıntılar kapsamında yeni modelin bir başka Xiaomi cihazı olan Redmi 9A ile oldukça benzer olacağı gözüküyor.

Xiaomi Redmi 9i özellikleri ortaya çıktı

Katlanabilir drone Xiaomi Fimi X8 SE 2020 özellikleri ve fiyatıKatlanabilir drone Xiaomi Fimi X8 SE 2020 özellikleri ve fiyatı

Resmi olarak 15 Eylül tarihinde tanıtılması beklenen Xiaomi Redmi 9i modeli işlemci gücü tarafında MediaTek Helio G25 çipsetini kullanacak. Bu işlemciye eşlik etmesi beklenilen RAM kapasitesi ise 4 GB olacak. Redmi 9A modelinde ise 32 GB dahili depolama yer almıştı. Ancak bu yeni Redmi 9i modelinde 64 GB bir depolama bulunacak. Arka tarafta 13 megapiksel çözünürlüğe sahip bir kameraya sahip olacak Redmi 9i’nin ön tarafında ise 5 MP’lik bir selfie kamera yer alacak.

3.5 mm jak girişine sahip olacak modelde klasik bir çentik tasarımı göreceğiz. 5000 mAh bataryaya sahip bu modelde 10W hızlı şarj desteği yer alacak. Android 10 işletim sistemiyle MIUI 12 arayüzüne sahip olacak olan bu modelin 90 euro fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.


Türkiye'de satışa çıkan Xiaomi Mi 1S elektrikli scooter özellikleri ve fiyatıTürkiye'de satışa çıkan Xiaomi Mi 1S elektrikli scooter özellikleri ve fiyatı
Xiaomi, patentini aldığı yeni pop-up kamera tasarımıyla dikkat çekiyor!Xiaomi, patentini aldığı yeni pop-up kamera tasarımıyla dikkat çekiyor!

PAYLAŞ