Xiaomi’nin yeni bir akıllı telefonu daha göründü - Haberler - indir.com

Xiaomi’nin yeni bir akıllı telefonu daha göründü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-30 15:59:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Akıllı telefon pazarında sunmuş olduğu modeller ile dikkat çeken Çinli üretici Xiaomi’den bir yeni akıllı telefon modeli daha geliyor. Piyasadaki ürün çeşitliliğini artırmayı hedefleyen şirket yeni bir modeli daha ortaya çıktı. Henüz geçtiğimiz hafta tanıtılmış olan Redmi K30 serisi 4G ve 5G olmak üzere iki farklı versiyon ile gelmişti. Bu modellerin tasarım tarafındaki en büyük hamlesi ise ön yüzeyde yer alan çift ekran deliği oldu. Daha sonra ise bu noktada iki farklı delik ile beraber arayı yazılımsal olarak doldurduğu ortaya çıkan Xiaomi bu kullanım şeklini tekli olarak da sunacağı söyleniyor. Çin merkezli bir kaynağa göre şirketten ön kamera delik içerisine alan bir akıllı telefon modeli daha geliyor.

Xiaomi’den yeni akıllı telefon geliyor

Türkiye’den 463,378 adet kredi kartı bilgisi nereden ve ne zaman çalındı?Türkiye’den 463,378 adet kredi kartı bilgisi nereden ve ne zaman çalındı?

Örnek olarak verecek olursak Vivo X30’un 2.98 mm’lik bir deliği bulunuyor. Yeni modelin bundan da ufak olması bekleniyor. Bu yeni modelin ayrıca Xiaomi Mi 10 olacağı da iddia ediliyor. Bu model için ise en az 2 farklı versiyonunun yolda olduğu söyleniyor. Şirketin son tanıtmış olduğu Redmi K30 5G modelinin sunduğu özellikleri hatırlayacak olursak, modelde 120 Hz 6.67 inçlik FHD+ IPS LCD bir ekran paneli bulunuyor. Bu modele 7 nm üretim Snapdragon 765G işlemcisi güç veriyor. 6 GB / 8 GB RAM ve 64 GB / 128 GB / 256 GB depolama seçenekleri yer alıyor.

Modelin arka yüzeyinde ise Sony IMX686 sensöre sahip 64 megapiksel F1.8 diyafram değerli ana kamera yanına 2 megapiksel derinlik, 5 megapiksel makro, 8 megapiksel ultra geniş açı kamera sistemi bulunuyor. 30W hızlı şarj destekli 4500 mAh pilin de yer aldığını belirtelim. Ön yüzeyde ise 20 megapiksel + 2 megapiksel kamera görüyoruz.


Redmi 9 özellikleri sızdırıldıRedmi 9 özellikleri sızdırıldı
AnTuTu verilerine göre: En güçlü orta sınıf telefon Redmi Note 8 ProAnTuTu verilerine göre: En güçlü orta sınıf telefon Redmi Note 8 Pro

PAYLAŞ