Xiaomi'nin Yeni Akıllı Yaşam Ürünleri Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Xiaomi'nin Yeni Akıllı Yaşam Ürünleri Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-28 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli popüler teknoloji markası Xiaomi akıllı telefon kategorisinde olduğu kadar ilginç ürünleri ile de dikkat çekmeye devam ediyor. Xiaomi’nin hakim olduğu güçlü taraflardan olan Hindistan’da şirketin yepyeni farklı ürünleri tanıtıldı. Hindistan’da gerçekleşen Xiaomi Akıllı Yaşam ürün etkinliği kapsamında şirket Mi Home Security Camera 360, Mi Band 3, Mi Air Purifier ve Mi Luggage gibi birçok yeni ürününü tanıtmış oldu. Yeni ürünlerden olan Mi Air Prufier 2S şık ve minimal tasarımı ile dikkat çekiyor. Evdeki sıcaklığı, nemi ve ince parikül seviyesini gösteren bu ürün OLED bir ekran ile geliyor.

İçinde çevre ışığı sensörü barındıran bu model ekran parlaklığını ise ortama ve çevreye göre otomatik bir şekilde ayarlayabiliyor. 360 derece silindir bir filtre tasarımına sahip olan bu cihaz odanın her yerinden hava çekeren 21m2 büyüklüğündeki bir ortamın havasını yaklaşık on dakika bir sürede temizleyebiliyor. Mi Air Purifier 2S, Mi Home App ve Amazon Alexa gibi uygulamalar üzerinden kontrol edilebiliyor. 28 Eylül’den itibaren Hindistan’da satışta olacak bu cihazın 124 dolarlık fiyat etiketi bulunuyor.

Bütçe Dostu Xiaomi Mi 8 Lite Fiyatı Belli OlduBütçe Dostu Xiaomi Mi 8 Lite Fiyatı Belli Oldu

Xiaomi Mi Home Security Camera 360

Evin her alanı için koruma sağlayan bu Xiaomi kamerası gece görüşü ve akıllı hareket algılama gibi özelliklere sahip durumda. Çift taraflı iletişim sayesinde model 1080p Full HD video kaydı yapabiliyor. 64 GB’a kadar microSD kart desteği sunan bu ürün Ağa Bağlı Depolama cihazı seçeneğine de sahip durumda. Xiaomi’nin bu yeni ev güvenlik kamerası ise 10 Ekim’den itibaretn satışa çıkacak ve 37 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Şirketin ayrıca Xiaomi Mi Luggage adlı şık ve dayanıklı seyahat çantalarını görüyoruz. Polikarbon bir maddeye sahip olan bu valizler sağlam ve dayanıklı yapısı ile değerli eşyaları ve evrakları korumak adına Ulaştırma Güvenlik İdaresi tarafından onaylı bir şifre kilit sistemine sahip durumda. Mi Luggage 20 ve Mi Luggage 24 adı ile iki farklı boyutta çıkış yapacak valizlerin 10 Ekim’den itibaren Amazon’da satışı olacak. Mi Luggage 20, 41 dolar ve gri, mavi, kırmızı renk seçeneklerine sahip olacakken Mi Luggage 24 ise 59 dolar fiyat etiketi ile gri ve mavi renk seçenekleri bulunacak.

Xiaomi’nin akıllı telefon modelleri haricinde sunmuş olduğu çeşitli akıllı ev ürünlerine bir yenileri daha eklenmiş oldu. Bakalım şirketten ilerleyen dönemlerde daha hangi kategorilere hitap eden ürünler çıkış yapacak göreceğiz.


Xiaomi Mi A2 ve A2 Lite Ailesi Satışa ÇıktıXiaomi Mi A2 ve A2 Lite Ailesi Satışa Çıktı

PAYLAŞ