Xiaomi'nin yeni akıllı bilekliği Mi Band X tasarımı gözüktü - Haberler - indir.com

Xiaomi'nin yeni akıllı bilekliği Mi Band X tasarımı gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-30 16:30:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Aktarılan bilgilere göre Mi Band X, 360 derece esnek ekranla karşımıza çıkabilir.

Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi’nin bir süredir esnek ekranlı Mi Band X üzerinde çalıştığı bildiriliyor. İddialara göre akıllı bandın, kullanıcının bileğini saracak 360 derecelik esnek bir ekrana sahip olması oldukça muhtemel. Konuyla ilgili gelen sızıntılara göre giyilebilir cihazın kayışları ya da tokası bulunmayacak. Kullanıcılar, bandı bileklerine takmak için bir mıknatıs kullanacaklar. Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen bu sızıntılar, Mi Band X’in ZTE’nin 2019 MWC’de 4 inçlik OLED esnek ekranla piyasaya sürülen Nubia Alpha akıllı saatine oldukça benzerlik gösterebileceğini gözler önüne seriyor.

Xiaomi Mi Mix 4'ün tasarımı ortaya çıktıXiaomi Mi Mix 4'ün tasarımı ortaya çıktı

Şirketin üzerinde çalıştığı iddia edilen Mi Band X modeli hakkındaki bilgiler, Çin merkezli paylaşım sitesi olan Weibo’da paylaşıldı. Bir kullanıcı, 360 derecelik ekranı anlatan sunum yapan bir kişiyi gösteren iki adet resim paylaştı. Aynı zamanda bir kişinin bileğinde şeffaf bir cihazı görebildiğimiz bir görüntülerde bulunuyor. Aynı zamanda sızıntı kaynağına göre giyilebilir cihazın üzerindeki ekranın kaydırılabilir olacak.

Xiaomi Mi Band 6'nın satış rakamları açıklandı

Paylaşılan görselden de görebileceğiniz üzere Xiaomi’nin Mi Band X’in sızan tasarımları, Nubia Alpha modeliyle benzerliklere sahip.. Nubia Alpha da ilk olarak MWC 2019’da kullanıcıların karcısına çıkmış ve 4 inç bükülebilir OLED ekrana, kameraya ve eSIM desteğine sahipti. Şirket, bu saatin standart akıllı saatlerden yüzde 230 daha fazla ekran alanına sahip olduğu ve bir Android telefonda görülen çoğu özelliğe de sahip olduğunu iddia ediyor.


Xiaomi yeni ürünlerini tanıtacağı etkinlik için tarih verdiXiaomi yeni ürünlerini tanıtacağı etkinlik için tarih verdi
Xiaomi 192MP kameraya sahip Mi 12 Ultra modelini duyurduXiaomi 192MP kameraya sahip Mi 12 Ultra modelini duyurdu

PAYLAŞ