Xiaomi'nin Süper Hızlı Şarj Teknolojisi Hakkında Açıklama Geldi - Haberler - indir.com

Xiaomi'nin Süper Hızlı Şarj Teknolojisi Hakkında Açıklama Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-17 12:31:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Xiaomi, geçtiğimiz haftalarda 100W’luk bir güce sahip yeni süper hızlı şarj teknolojisini tanıtmıştı. Şimdi ise bu teknolojinin detayları ve üretimi hakkında yeni bir açıklama gerçekleştirildi. Henüz bir süre önce paylaşılan bir video ile hızlı şarj teknolojisinde yenilikçi bir durum denedikleri resmi olarak açıklanmıştı. 100W Super Charge Turbo teknolojisi sayesinde 4000 mAh’lik bir telefon 0’dan 100 seviyesine dolması için 17 dakikalık bir süre gerekiyor. Karşılaştırma için Oppo cephesinin 50W’luk Super VOOC modeli kullanılmış ve cihaz aynı sürede 3700 mAh’lik bir akıllı telefonu şarj etmişti. Ancak o model sadece yüzde 67 seviyesine kadar doldurabildi. Oldukça etkileyici bir teknoloji olan 100W Super Charge için Xiaomi cephesinden açıklama geldi.

Xiaomi 100W Çalışmaları Sürüyor

Heyecanla beklenen Xiaomi Mi 9 satışa sunulduHeyecanla beklenen Xiaomi Mi 9 satışa sunuldu

Xioami kurucu ortağı Lin Bin tarafından Weibo üzerinden sorulan bir soruya yanıt verdi. Kullanıcı, ürünün toplu üretiminin başlayıp başlamadığı sorusu iletildi. Lin Bin ise firmanın toplu üretim için henüz çok çalıştığını yanıt olarak verdi. Herhangi bir çıkış tarihi verilmese de, önümüzdeki nesil amiral gemisi modelleri için bu yeni süper hızlı şarj teknolojisini görebiliriz. Amiral gemisi modeller de yer alması beklenen bu güçlü şarj teknolojisinin seri üretimi için ilk olarak güvenlik bir sistem olduğundan emin olunması gerekiyor. Prototip aşamasındaki bu ürün ince bir yapıda taşınabilir olmasıyla dikkat çekiyor.

Ancak cihazın bu kadar hızlı bir şekilde şarj etmesi ve akabinde oluşabilecek ısınma sorunları gibi tehlikeli sorunların tamamen engellenmesi gerekiyor. Xiaomi’nin bu sorun ve düşünceleri çözmesiyle beraber 100W’luk bu modelin birçok amiral gemisi kullanıcı tarafından vazgeçilmez bir cihaz olması bekleniyor. Bakalım Xiaomi söylediği gibi amiral gemisi modellerini 17 dakika gibi bir sürede full şarj edebilecek mi göreceğiz.


Xiaomi Telefonlar İçin Önemli Performans GüncellemesiXiaomi Telefonlar İçin Önemli Performans Güncellemesi
32 MP’lik Selfie Kamerasına Sahip Xiaomi Redmi Y332 MP’lik Selfie Kamerasına Sahip Xiaomi Redmi Y3

PAYLAŞ