Xiaomi'nin şimdiye kadar ki satışa sunduğu en güçlü powerbank: Mi Powerbank 3 50W - Haberler - indir.com

Xiaomi'nin şimdiye kadar ki satışa sunduğu en güçlü powerbank: Mi Powerbank 3 50W

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-09 20:04:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Akıllı cep telefonların önemi her geçen gün artarken tüketicinin akıllı cihazları desteklemek amacıyla üretilen araçlara da ilgisi arttı. Bunların en başında da elbette ki Powerbank'ler geliyor. Hatta öyle ki powerbankler neredeyse hayat kurtarıcı özelliklere sahipler. Cep telefonların en büyük ve atma anlamıyla çözülemeyen sorunu bataryadır. Gün içerisinde ansızın tükenen telefon bataryaları kullanıcılara ciddi sorunlar yaşatabiliyor. Çinli akıllı cep telefonu üreticisi Xiaomi tarafından üretilen ve Mi 9 Pro 5G ve Mi Mix Alpha ile beraber tanıtımı gerçekleşen Xiaomi Mi Powerbank 3 50W adlı powerbank, resmi olarak yurt dışında raflarda yerini aldı. 

Mobil cihazların olmazsa olmaz parçalarından biri olarak karşımıza çıkan powerbankler her geçen tıpkı cep telefonları gibi gelişmeye devam ediyor. Powerbank konusunda en iyi ürünleri sunduğu söylenen Xiaomi bu seferde farklı bir ürün ile karşımıza çıkıyor. Şirketin bu sefer ki dev powerbank'i Mi Powerbank 3 50W adlı ürünün de ülkemizde yerini alması bekleniyor. Cep telefonu dendiğinde akla ilk gelen ürünlerden biri de powerbankler. Her üründe olduğu gibi powerbanklerde güçlerine göre ayrılan cihazlardır. 

Xiaomi Mi 9T Pro Android 10 güncellemesi alacak mı?Xiaomi Mi 9T Pro Android 10 güncellemesi alacak mı?

Xiaomi Mi Powerbank 3 50W yakında ülkemizde

Türkiye'de de satılacağı düşünülen Xiaomi Mi Powerbank 3 50W, oldukça güçlü özellikler ile tüketicinin kalbini kazanacak gibidir. 42 dolar fiyat etiketi ile Çin'de satışa sunulan Xiaomi Mi Powerbank 3 50W, 20.000 mAh kapasiteye sahiptir. Bu da kullanıcıların defalarca cihazlarını şarj etmeleri anlamına geliyor. Cihazın isminde de geçtiği üzere 50W çıkış yapma özelliği ile üretilen powerbank, söylendiği kadarıyla 153.5 × 73.5 × 27.5 mm boyutlarında olacak.

Boyut olarak pek ufak olmayan fakat yine de her zaman taşınabilecek olan bu powerbank, yine açıklandığı kadarıyla iki adet USB-A ve USB-C portu ile geliyor. USB-C çıkışı sayesinde MacBook gibi dizüstü bilgisayarları da şarj etme gücüne sahip olan bu cihaz yüksek hızlı şarj özelliğine sahip olan cihaz, şirketin Mi 9 Pro modelini 48 dakika içerisinde tamamen doldurabilecek güce sahiptir. Bu özelliği ile beraber Xiaomi Mi Powerbank 3 50W, ülkemizde de yer alan Redmi Note 8 Pro‘nun neredeyse 3 kez şarj olmasını sağlıyor. 

Xiaomi Mi Powerbank 3 50W kullanıcıların beğenisini kazanacak

Tasarım olarak biraz büyük görünüyor olsa da kullanıcıların beklentilerini karşılayacak düzeyde olan Xiaomi Mi Powerbank 3 50W powerbankler arasında güçlü bir seçenek olarak görülüyor. Şu an için Çin pazarında satışa sunulan bu güçlü powerbankin yakın zamanda içerisinde Türkiye pazarında da yer alması bekleniyor. Mobil dünyanın ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla üretilen Xiaomi Mi Powerbank 3 50W, başarılı bir seçenek olarak görülüyor. Şöyle bir durum ki söz konusu bu powerbakin Türkiye'ye resmi kanallardan önce aracı isimler aracılığı ile gelmesi bekleniyor. Hem kullanımı ile hem de özellikleri ile kullanıcıların beklentilerini karşılayacak olan Xiaomi Mi Powerbank 3 50W adlı ürün kısa süre içerisinde beklentileri karşılayacak gibi gözüküyor. 

 

 


Beklenmeyen model Xiaomi Redmi Note 8T ortaya çıktı!Beklenmeyen model Xiaomi Redmi Note 8T ortaya çıktı!
Xiaomi Redmi 8 özellikleri ve fiyatı belli olduXiaomi Redmi 8 özellikleri ve fiyatı belli oldu
Xiaomi Mi CC9 Pro özellikleri belli olduXiaomi Mi CC9 Pro özellikleri belli oldu

PAYLAŞ