Xiaomi'nin oyuncu odaklı telefonu Black Shark 3'ün özellikleri sızdırıldı! - Haberler - indir.com

Xiaomi'nin oyuncu odaklı telefonu Black Shark 3'ün özellikleri sızdırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-02 22:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarında oyun anlamında sunmuş olduğu performanslı modeller ile dikkat çeken Xiaomi’nin Black Shark serisi oyuncu pazarında dikkat çekmeye devam ediyor. Şimdi ise Xiaomi’nin bu alandaki yeni akıllı telefon modeli olan Black Shark 3 özellikleri sızdırılmaya devam ediyor. Sahip olacağı performansı ile beraber tasarımı ile de dikkat çekmeyi hedefleyen Xiaomi Black Shark 3’ten bir süredir detaylar gelmeye devam ediyor. Üretici şirketler kullanıcılara etkinlikler kapsamında şov yapabilmek için özel prototip modeller üretiyorlar. Ancak etkinliklerde karşılaşılan bu etkileyici modeller seri üretime geçemiyor. Xiaomi ise markaların prototip cihazlarda kullanmış olduğu özellikleri seri üretim telefonlarında test ettiği ortaya çıktı.

Xiaomi Black Shark 3 özellikleri ortaya çıktı

Black Shark 3 Geekbench'te görüntülendiBlack Shark 3 Geekbench'te görüntülendi

Modelin işlemci tarafına baktığımız zaman Qualcomm’un Snapdragon 865 model işlemcisini tercih ettiğini görüyoruz. 16 GB RAM gibi yüksek bir bellek kapasitesi ile gelmesi beklenen modelde 3.5mm kulaklık girişi de bulunacak. 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olacak bu modelde Type-C bağlantı girişinin de yer alması bekleniyor. Black Shark 3 serisi daha çok mobil oyunlar ile arası yoğun olan kullanıcılar için tam olarak uygun bir telefon diyebiliriz. Oyun oynayanların en büyük şikayet noktalarından birisi olan batarya performansı ve şarj hızı Xiaomi Black Shark 3 ile çözülecek gibi duruyor. Öyle ki model 65W hızlı şarj desteği ile yüksek hızlı bir şarj dolumu hedefliyor.

Şirketin şuan için 2 farklı model olarak üretmesi beklenen Black Shark 3 modelin hızlı şarj özelliği hem normal hem de Pro versiyonda yer alacak. Standart olan model 4720 mAh, Pro modeli ise 5000 mAh’lik pil boyutuna sahip olacak. Bu yeni modellerin 3 Mart 2020 tarihinde resmi olarak tanıtılması tahmin ediliyor. Yeni model oyun odaklı olacağı için kamera tarafında nasıl bir performans sunacağı ise bilinmiyor.


Xiaomi Black Shark 3 tanıtım tarihi netleştiXiaomi Black Shark 3 tanıtım tarihi netleşti
Yeni oyuncu telefonu Black Shark 3, AnTuTu testinde rekor kırdı!Yeni oyuncu telefonu Black Shark 3, AnTuTu testinde rekor kırdı!

PAYLAŞ