Xiaomi'nin iPhone 4'ten esinlendiği yeni akıllı telefon patenti - Haberler - indir.com

Xiaomi'nin iPhone 4'ten esinlendiği yeni akıllı telefon patenti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-10 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarındaki dev üreticilerden birisi olan Xiaomi, ilginç patentler almaya devam ediyor. Şimdi ise şirket yine ilginç bir telefon patenti aldı. Bu alınmış olan patent, iPhone 4 benzerliği ile dikkat çekiyor. Xiaomi imzalı telefonlar pazarda dikkat çekmeye devam ediyor. Şirket sadece amiral gemisi değil orta segment akıllı telefon modelleri ile de ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Şimdi ise yeni bir patent ile gündeme gelen Xiaomi, iPhone 4 benzeri köşeli bir tasarıma sahip fakat çerçevesiz modern bir telefon patenti ile karşımıza geliyor. LetsGoDigital tarafından bulunan ve görsel hale getirilen bu patent, ilginç detayı ile de dikkat çekiyor. Söylenen göre modelin üzerinde iki adet ufak kamera yer alıyor. Pop-up yapıdaki ve sadece kullanılacağı zaman yukarıya doğru çıkan bu kameralar söylenen göre 360 derece video çekme yeteneğini gösteriyor.

Xiaomi yeni ilginç telefon patenti ile gündemde

Xiaomi Automation'a 20 milyon dolarlık yatırımXiaomi Automation'a 20 milyon dolarlık yatırım

Arka yüzeyinde üçlü kamera kurulumuna sahip olan bu gizemli akıllı telefon, yakın zamanda gerçek olacak mı göreceğiz. Ancak şirketlerin çeşitli farklı çözümler üzerinde çalıştığı ve çoğu zaman bu projelerin rafa kaldırıldığı biliniyor. Geçtiğimiz günlerde Xiaomi’nin Huawei Mate X benzeri kopya bir tasarım patenti yine LetsGoDigital tarafından ortaya çıkartılmıştı. Arka yüzeyinde altılı kamera sistemine sahip olduğu gözüken bu patentte ise selfie kamerası için delik yada çentik bulunuyordu.

Ancak şirketin böyle bir tasarıma sahip telefon ile piyasaya gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor.


Xiaomi Mi Band 5'i ilk kez gösterdi, hayal kırıklığı yaşattıXiaomi Mi Band 5'i ilk kez gösterdi, hayal kırıklığı yaşattı
Xiaomi 120W hızlı şarj için çalışmalara başladıXiaomi 120W hızlı şarj için çalışmalara başladı

PAYLAŞ