Xiaomi'nin Çift Katlanan Telefonu Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Xiaomi'nin Çift Katlanan Telefonu Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-12 14:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Katlanabilir akıllı telefon pazarına 2019’da birçok akıllı telefon üreticinin girmesi bekleniyor. Son olarak Samsung cephesinden bu modelin tanıtım tarihi belli olurken, şimdi ise Xiaomi’nin katlanabilir cihazı hakkında bazı görüntüler ortaya çıktı. Buna göre Xiaomi’nin katlanabilir akıllı telefon modeli çift katlamalı ilginç bir yapıda karşımıza çıkabiliyor. 2019’un hiç kuşkusuz popüler yeni trendi katlanabilir akıllı telefonlar olacak. Samsung haricinde LG, Huawei ve Xiaomi gibi markalarında bu yönlü çalışmalarının olduğu biliniyor. Şimdi ise ortaya çıkan yeni detaya göre Xiaomi’nin bu modeli tam ortadan katlanma haricinde yanlardan da iki kere katlanması ile ilginç bir yapıya sahip olacak.

Xiaomi Katlanabilir Akıllı Telefon Detayları

Xiaomi Mi8 için kamera güncellemesi kapıdaXiaomi Mi8 için kamera güncellemesi kapıda

Şirketin Mobile World Congress öncesinde yapmış olduğu bilgilendirme paylaşımı sürüyor. Son olarak yeni katlanabilir akıllı telefon cihazı hakkında bilgiler veren marka, bu modelin iki kere katlanabileceğini ve üç farklı formata sahip olacağını dile getiriyor. Modelin adının ise Xiaomi Dual Flex ve Xiaomi MIX Flex isimleri olması bekleniyor. Cihazın yan tarafları da kapanarak altında birleşecek bir sisteme sahip olacak. Xiaomi halkla ilişkiler ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre şirketin dünyada iki kere katlanabilen ilk akıllı telefona sahip olacağını ve teknik aksaklıkların önüne geçmek için yoğun çalışmaların sürdüğü belirtiliyor.

Xiaomi Mi 9 teknik özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı

Diğer yandan bu yeniliğin ortaklıkla olduğunu ifade eden Xiaomi, Ar-Ge çalışmalarının ne derece önemli olduğunu belirtiyor. Katlanabilir ekranların katlanabilir telefon yapmak için yeterli olmadığını söylüyor. Ayrıca yenilikçi ürünlerin iyi bir kullanıcı deneyiminin partilerin tamamlanması ve katılımı ile oluşacağı ifade ediliyor. Xiaomi’nin bu yeni katlanabilir akıllı telefon modelinin henüz piyasaya ne zaman sunulacağı belli olmazken, Güney Kore kaynaklarına göre bu yılın ikinci yarısında tanıtılması bekleniyor. MWC 2019’da ise prototip bir modelinin görülmesi bekleniyor.


Xiaomi'nin Yeni MIUI Güncellemesi Önemli Özelliği GetiriyorXiaomi'nin Yeni MIUI Güncellemesi Önemli Özelliği Getiriyor
Xiaomi, Android Go'lu Redmi Go'yu TanıttıXiaomi, Android Go'lu Redmi Go'yu Tanıttı
Xiaomi, Beş Kameraya Sahip Bir Telefon Geliştiriyor OlabilirXiaomi, Beş Kameraya Sahip Bir Telefon Geliştiriyor Olabilir

PAYLAŞ