Xiaomi’nin 100W şarj standı tanıtıldı - Haberler - indir.com

Xiaomi’nin 100W şarj standı tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-17 09:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Xiaomi, Mi Mix 4'ün arkasından kısa bir süre sonra yeni kablosuz şarj ünitesini duyurdu.

Son yıllarda akıllı telefon piyasasının önde gelen şirketlerinden biri olan Xiaomi, sadece telefon modelleriyle değil farklı alanlarda yine ön plana çıkmaya devam ediyor. halihazırda mobil pazardaki çalışmalarına ara vermeden devam eden şirket bir yandan da kablosuz şarj kategorisi ve giyilebilir ürünler üzerine çalışmalar yapıyor.

Ekran altı kameralı Xiaomi Mi Mix 4 parçalarına ayrıldıEkran altı kameralı Xiaomi Mi Mix 4 parçalarına ayrıldı

Uygun fiyatlı en iyi Xiaomi telefonları

Kısa bir süre önce merakla beklenen Mi Mix 4 modelini tanıtan şirket bu tanıtımdan birkaç gün sonra firma yeni kablosuz şarj standıyla kullanıcılarının karşısına çıktı. 100 watt güce sahip kablosuz hızlı şarj, gelecek yıldaki telefonları da desteklemek üzere tanıtıldı.

Xiaomi’nin 100W şarj standı, yeni amiral gemisi modeller için geliyor

Xiaomi’nin yeni tanıttığı kablosuz şarj standı, piyasada 80 Watt’lık müdavimleriyle benzer bir tasarım hattına sahip. Bildiğiniz üzere Xiaomi’nin bir önceki şarj standı amiral gemisi modellere yönelikti. Bu durum, yeni modelde de değişmedi ve 100W kablosuz şarj standı da şirketin ilerde tanıtacağı yeni amiral gemisi telefonlarına yönelik olarak kullanıcıların karşısına çıkarıldı.

Bu modeldeki en büyük özellik mevcut modellerin yanı sıra şirketin gelecekteki ürünlerine hitap etmesi. Zira şirketin bu sene piyasaya sürdüğü; Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra 67W kablosuz hızlı şarj desteğine sahipken, Mi Mix 4 ise 50W kablosuz hızlı şarj desteğine sahipti. Yani şirketin şu anda 100W gücünde kablosuz hızlı şarjı destekleyen bir modeli bulunmuyor. Bu da, yeni kablosuz şarj standının daha çok gelecek modellere hitap ettiğini ve şirketin ilerde 100W’luk hızlı şarj destekleyen akıllı telefon modellerini piyasya çıkaracağını gösteriyor.

Dün resmi olarak tanıtılan yeni 100W Qi şarj standı, Çin’de 599 Yuan’lık bir fiyata sahip. Dolar bazında ortalama 92 dolarlık bir maliyete denk gelen bu standın ülkemizdeki vergisiz fiyatı ise 800 TL civarında.

 

 


Xiaomi Samsung'u ne zaman geçeceğini açık açık söylediXiaomi Samsung'u ne zaman geçeceğini açık açık söyledi
Xiaomi'nin Türkiye'de Üretilen Modeli Redmi Note 10S Satışa ÇıktıXiaomi'nin Türkiye'de Üretilen Modeli Redmi Note 10S Satışa Çıktı

PAYLAŞ