Xiaomi’nin 100W hızlı şarj sistemi ne zaman satışa çıkacak? - Haberler - indir.com

Xiaomi’nin 100W hızlı şarj sistemi ne zaman satışa çıkacak?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-22 19:33:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı ve yenilikçi isimlerinden Xiaomi, akıllı cep telefonu dünyasını oldukça heyecanlandıracak 100W hızlı şarj sistemi için kullanıcıları pek fazla da bekletmeyecek gibi gözüküyor. Çinli akıllı cep telefonu üreticisi Xiaomi, geçtiğimiz ay içerisinde tanıtımını gerçekleştirdiği ve kısa süre önce de tekrar gündemde adından söz ettiren 100w gücüne sahip Super Charge Turbo adlı hızlı şarj teknolojisi, konu ile ilgili yapılan açıklamalara göre 2020 yılının başında kullanıma sunulacak. Hatta şöyle ki 2020 yılında  çıkacak olan ilk amiral gemisinde yerini alacak olan bu teknoloji, gerçekten de oldukça iddialı bir teknoloji olarak görülüyor. Super Charge Turbo adlı teknolojinin gelecek yıl kullanıma sunulması bekleniyor. 

Konu ile ilgili daha önce de bilgilendirme yaptığımız gibi bu hızlı şarj teknolojisi 4.000 mAh kapasiteli bir bataryayı sadece 17 dakika içerisinde tamamen doldurabiliyor. Bu da kullanıcılar için oldukça avantaj sağlayacak bir özellik olarak değerlendiriliyor. Cihazın bu kadar kısa sürede tam dolum sunması inanılmaz bir durum olarak görünürken aynı zamanda cihaz yüzde 50 doluma ulaşmasının ise sadece 7 dakika sürdüğü dile getirildi.

Xiaomi Super Charge Turbo hızlı şarj sistemi heyecanlandırıyor: 4.000 mAh 17 dakikada dolacak!Xiaomi Super Charge Turbo hızlı şarj sistemi heyecanlandırıyor: 4.000 mAh 17 dakikada dolacak!

Tüm bunların yanı sıra aynı zamanda yüksek ısı sorunun da önüne geçmek ve enerji aktarımını da mümkün hale getirmek için özel güvenlik sistemlerine de sahip olduğu aktarılan Super Charge Turbo adlı hızlı şarj teknolojisinin kullanıcılar için gerçekten de inanılmaz bir durum olduğu dile getiriliyor. Gelişen teknolojiyi takip ettiğimizde her konuda neredeyse bir çözüm bulan fakat pil konusunda devrim niteliğinde bir yeniliğe imza atamayan sektör, bu hızlı şarj teknolojisi ile adeta şarj süresini hatırı sayılır oranda azaltıyor. 

Super Charge Turbo, pazarın en güçlüsü olmayacak

Xiaomi tarafından üretilen Super Charge Turbo adlı hızlı şarj teknolojisinin pazarın en güçlüsü olmadığı düşünülüyor. Çünkü Vivo'nun 120W'lık bir hızlı şarj teknolojisi üzerinde çalıştığı hakkında söylentiler vardır. Hatta bu sisteminde 2020 yılında bu teknolojinin de kullanıma sunulacağı yönünde söylentiler mevcuttur. Güvenli bir alt yapı üzerine kurulmasının ardından bu sistemler, 5.000 mAh ve üstü pilleri sahip akıllı cihazların sayısını daha da artıracak gibi gözüküyor. Bu sistemler sayesinde kullanıcıların şarj bekleme süresini çok daha aza indirmiş olması sevindiri bir haber olarak değerlendiriliyor. 

 



PAYLAŞ