Xiaomi'mi 100 Milyon Satış Hedefliyor - Haberler - indir.com

Xiaomi'mi 100 Milyon Satış Hedefliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-31 10:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin’in büyüyen markası Xiaomi’nin 2017 yılı içerisinde tam 90 milyon telefon sevkiyatı yaptığı biliniyor. Şirket çıkartmış olduğu hem amiral hemde orta seviye cihazları ile dikkat çekmeye devam ediyor. 2018 yılı içinde ise şikretin hedeflerine daha da erken ulaşması bekleniyor. Marka 2017’de ulaşmış olduğu 90 milyon seviyesinden sonra 2018’de 100 milyon hedefleri olduğunu ifade etmişti. Yılın bitmesine henüz iki ay kala markanın bu hedefe oldukça yaklaştığı ortaya çıktı. Xiaomi’nin kıdemli başkan yardımcısı ismi olan Wang Xiang tarafından gelecek hafta itibariyle 100 milyon akıllı telefon satış hedeflerine ulaşabilecekleri dile getirildi.

Xiaomi Telefon Satışları

Xiaomi Mi Mix 3, 960 Kare Ağır Çekim YapabilecekXiaomi Mi Mix 3, 960 Kare Ağır Çekim Yapabilecek

Akıllı telefon pazarında yeni modeller görmeye devam ederken bazı bölgelerde pazarın küçüldüğü gözüküyor. Ancak Xiaomi’ninb u duruma rağmen hedefine iki ay daha erken ulaşacağı bekleniyor. Şirket özellikle fiyat performans ürünleri ile dikkat çekerken başarılı bir satış performansı da sergiliyor. Belirlenmiş olan 100 milyon hedefine erken ulaşmak ile beraber bu rakamın aşılması da bekleniyor. 2018 için revize edilmiş bir satış hedefi açıklanmış değil. Ancak veriler göre Xiaomi’nin aylık olarak ortalama 10 milyon satış gerçekleştirdiği gözüküyor. Yıl sonuna doğru ise yeni yıl hediyelerinin artması ile beraber Xiaomi’nin yılı 120 milyon satış rakamı ile tamamlaması bekleniyor.

Xiaomi’nin en güçlü ve dikkat çeken son modeli bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde tanıtılmıştı. Xiaomi Mi Mix 3 olarak gördüğümüz bu model güçlü özelliklerinin yanı sıra kızaklı ön kamera sistemi ile dikkat çekmişti. Mi Mix 3 model serisinin de bu satış rakamlarına olumlu bir etki sağlaması bekleniyor. Apple ve Huawei’e en büyük rakip olarak gözüken Xiaomi’nin nasıl bir satış performansı sergileyeceği merakla bekleniyor. Bakalım Xiaomi 100 milyon hedefine yıl bitmeden ulaşabilecek mi göreceğiz.  


Sürgülü Xiaomi Mi Mix 3 Reklam Filmi YayınlandıSürgülü Xiaomi Mi Mix 3 Reklam Filmi Yayınlandı
Merakla Beklenen Xiaomi Mi Mix 3 TanıtıldıMerakla Beklenen Xiaomi Mi Mix 3 Tanıtıldı

PAYLAŞ