Xiaomi'den Yeni Pocophone F2 Geliyor - Haberler - indir.com

Xiaomi'den Yeni Pocophone F2 Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-12 10:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Xiaomi’nin yeni Pocophone serisi ile sunmuş olduğu yüksek performans ve uygun fiyat bir hayli dikkat çekmiş durumda. Özellikle rakip amiral gemileri üst seviye fiyat etiketlerine sahip olurken Xiaomi’nin bu politikası kullanıcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Telefon pazarında bu uygun fiyatlı Pocophone F1 modeli ile dikkatleri toplayan Xiaomi, şimdi ise hız kesmeden yeni Pocophone F2 modeli ortaya çıktı. Bu başlıca söylentiler ilk olarak Hindistan Amazon’da yer alan bir Flipkart’ın Poco F1 kampanyasında ortaya çıkmış durumda. Başlangıç rakamı 21.999 Hindistan Rupisi olan bu model indirimler ile beraber 5799 Hindistan Rupi rakamlarına inmiş oluyor.

Sıradaki Cihaz Pocophone F2

Xiaomi Pocophone F1 Ülkemiz Fiyatı Belli OlduXiaomi Pocophone F1 Ülkemiz Fiyatı Belli Oldu

Flipkart’ın geri satın alma güvencesi ise 6 ile 8 ay arasında bir Poco telefonun üst modeline geçiş yaparsanız 14.700 Hindistan Pupi indirimi yakalamış oluyorsunuz. Durum böyle olunca Xiaomi’nin yeni Pocophone F2 modelini 6 ile 8 ay arası gibi bir süre içerisinde sunması düşüncelerini ortaya çıkartıyor. Resmi olarak henüz bir açıklama gelmezken eski cihazı getirip yeni üst seviye modeli ile değiştirme kampanyası uygulandığı için akıllara bu durum gelmiş oluyor. Bu noktada Poco F2 cihazının altı ay içerisinde tanıtılması bekleniyor.

Bu tarih ile beraber 2019’un ilk yarısı gibi bir dönemde Xiaomi’nin yeni Pocophone F2 modelini görebiliriz. Yeni bu Poco F2 modelinin neler sunacağı bilinmezken işlemci tarafında Snapdragon 855 kullanması tahmin ediliyor.



PAYLAŞ