Xiaomi'den yeni mini bilgisayar - Haberler - indir.com

Xiaomi'den yeni mini bilgisayar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-03 22:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Xiaomi teknolojinin girebileceği her alana dahil oluyor ve farklı tasarımlarıyla gündem olmayı başarıyor. Daha önce cep telefonu dışında, akıllı maske, saç dökülmesini önleyen cihaz, elektrikli scooter ve buna benzer pek çok ürünle kullanıcılarına çeşitli alternatifler sunuyor. Çin merkezli olan akıllı şirket, taşınabilir olma özelliğiyle dikkat çeken bilgisayar modeliyle kitle fonlamasına girmiş oluyor. Xiaomi Ningmei Rubik’s Cube Mini adı verilen bu bilgisayar, cep telefonu boyutlarında.

Taşınabilir mini bilgisayar Xiaomi Ningmei Rubik’s Cube Mini

Farklı markaların farklı modellerindeki mini bilgisayarları biliyoruz. Şimdi ise ürün gamına dillerde olan Xiaomi de yeni bir mini bilgisayar tasarımıyla kullanıcıların karşısına çıkıyor. Xiaomi'nin alt markası olarak hizmet veren Ningbei, tarafından tasarlanan bu mini bilgisayar yine Xiaomi'ye ait ve sizlere daha önce de belirttiğimiz üzere Youpin üzerinden kitle fonlamasına açıldı. Bu bilgisayarın elbette ki en belirgin özelliği boyutu oluyor olsa da bunun yanı sıra metal bir gövdeye ve güçlü bir yapıya sahiptir. Bu mini bilgisayar 62x62x42 mm boyutlarına sahip ve dahili olarak 2,7 GHz turbo frekanslı dört çekirdekli Intel J4125 işlemci tarafından destekleniyor.

Xiaomi'nin yeni oyuncu monitörü duyurulduXiaomi'nin yeni oyuncu monitörü duyuruldu

Cihaz aynı zamanda Intel UHD600 grafik işlem birimi ile donatıldı bunun yanı sıra ve dahili 8 GB’a kadar RAM de yer alıyor. Mini PC ayrıca 256 GB’a kadar M.2 sabit diski de içeriyor. Xiaomi Ningmei Rubik’s Cube Mini‘nin kabiliyetleri bu kadar ile sınırlı kalmıyor. Taşınabilir PC, monitörleri, TV’leri ve projektörleri bağlamak için kullanılabilen bir HDMI bağlantı noktasıyla birlikte geliyor. Ekran tarafında ise 4K yüksek çözünürlüklü cihazları destekliyor. Ayrıca bir USB-C bağlantı noktası, iki USB 3.0 bağlantı noktası, bir TF kart yuvası ve 3,5 mm ses jak çıkışına sahip.

Ayrıca Bluetooth bağlantısını ve 2.4G / 5G çift bantlı Wi-Fi’yi de destekliyor. Xiaomi Ningmei Rubik’s Cube Mini son olarak 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanıyla dikkat çekerken fiyat tarafında başlangıç olarak 149 dolara mal olacak. 8 GB RAM/ 256 GB depolama seçeneği ise 186 dolar olmasının yanı sıra aynı özellikte Marvel sürümlü olanı 201 dolar fiyat etiketine sahip olacak.


Xiaomi Mi Band 5 ateş ölçme özelliğine sahip olacakXiaomi Mi Band 5 ateş ölçme özelliğine sahip olacak
Yeni Xiaomi Mi Redmi K30S tanıtıldıYeni Xiaomi Mi Redmi K30S tanıtıldı
Xiaomi Mi Watch Lite'ın tasarımı ortaya çıktıXiaomi Mi Watch Lite'ın tasarımı ortaya çıktı

PAYLAŞ