Xiaomi’den yeni akıllı saat sürprizi Watch Color! - Haberler - indir.com

Xiaomi’den yeni akıllı saat sürprizi Watch Color!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-30 15:29:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirket Xiaomi’den yeni ürünler görmeye devam ediyoruz. Pazardaki yerini daha da sağlama almak isteyen şirket şimdi ise yeni bir akıllı saat ile piyasaya geliyor. Yapılan yeni duyuruya göre Xiaomi Watch Color adlı yeni bir model geliyor. 3 Ocak’ta satışa sunulacak olan bu akıllı saat, sunacağı renklilik ile oldukça dikkat çekiyor. Akıllı telefonlar kadar şirketler akıllı saat modellerine de önem gösteriyorlar. Birçok sağlık ve aktivite özelliklerine sahip olan bu saatler oldukça yoğun bir ilgi görüyor. Yayınlanan posterlere göre ise modeller renkli tasarımı ile dikkat çekiyor.

Xiaomi Watch Color yakında satışta olacak

Xiaomi modelleri için dikkat çekici yılbaşı indirimi başladı!Xiaomi modelleri için dikkat çekici yılbaşı indirimi başladı!

Şirket tarafında yeni saat serisinin cinsiyet ayrımı olmadan her kesime hitap edeceğini belirtiyor. Ayrıca farklı renk kombinasyonları ile desteklenebileceği de belirtiliyor. Şuan için söz konusu saatin model ve özellikleri henüz açıklanmış değil. Ancak 3 Ocak’taki satışı ile beraber modelin tüm özellik ve detayları belli olacak. Ancak söylentilere göre modelin özellikler tarafında Huami Amazfit GTR ile oldukça benzemesi bekleniyor. Xiaomi’nin söz konusu bu yeni saati büyük bir ihtimalle 1.39 inçlik dairel bir ekran ile gelecek. Saatin 454x454 çözünürlükte olması beklenirken kalp atış sensörü, barometre ve ivmeölçer gibi çeşitli sensörlere de sahip olacak.

Saat hakkındaki detaylı bilgilerin birkaç gün içerisinde belli olması bekleniyor. Diğer yandan Xiaomi’nin Watch Pro adlı bir model üzerinde de çalıştığı biliniyor.


Xiaomi Mi Note 10 özellikleri ve fiyatıXiaomi Mi Note 10 özellikleri ve fiyatı
Google bu sefer Xiaomi'yi üzdü!Google bu sefer Xiaomi'yi üzdü!

PAYLAŞ