Xiaomi'den yaz sıcaklarına kesin çözüm - Haberler - indir.com

Xiaomi'den yaz sıcaklarına kesin çözüm

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-25 11:03:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Şayet sizde Xiaomi'nin sadece akıllı telefon üreten bir marka olduğunu düşünüyorsanız yanılan okurlarımız arasında yerinizi alıyorsunuz. Akıllı ev aletlerinden çeşitli aksesuarlara kadar üretim yapan firma, insanların beğenisini toplamayı başardı. Ürettiği bu cihazlar arasında sıcak yaz aylarının olmazsa olmazlarından klimalarda mevcut. Bu klimalardan bir tanesi de Mijia adı verilen klima belirlediği fiyatlar ile çok konuşulacak gibi görünüyor. 300 Doların altında satan şirket, kendine yakışanı yaptı ve insanların beğenisini kazandı. Yanlış okuduğunuzu falan düşünüyorsanız ise tekrar söylüyorum klimanın fiyatı 300 Doların altında. Üstelik sergilediği soğutma sistemi ve kablosuz kontrol sayesinde insanların dikkatini çekmeyi başarıyor.

Dildiğiniz uzaklıktan klimanızı kontrol edebileceksiniz

Şirket tarafından Weibo hesabında paylaşılan fotoğraflar, klimanın şık bir tasarıma ve işlevselliğe sahip olduğunu görüyoruz. Enerji verimi konusunda akranlarının üzerinde bir performans sağlayan cihaz, insanları memnun edecek gibi görünüyor. Üstelik kendine ait mobil uygulaması olan klimanın, oturduğunuz yerden uzaktan bir şekilde akıllı cihazınızla kontrol edebileceksiniz. Hatta ve hatta internet bağlantısı olan klima, yakın bir mesafe sorunu gütmeden dilediğiniz uzaklıktan kontrol edebilirsiniz. Uzun bir süreliğine şehir dışına çıktıysanız ve eviniz uzun bir süre kapalı kaldıysa muhtemelen sıcaktan bnalmış olacaktır. Bunun için eve gitmeden önce akıllı telefon üzerinden klimanızı yöneterek siz eve gitmeden evin havasını değiştirmiş olacaksınız. Güzel bir başlangıç ile kullanıcılarına kucak açan Xiaomi, eminiz ki daha güzel işler çıkaracak.

24 Temmuz'da Çin'de satışa sunulacak

Daha şimdilerden insanların dikkatini cezbetmeyi başaran klima, 24 Temmuz tarihinde Çin'in teknoloji pazarında yerini alacak. Akranlarını kıskandıracak cinsten olan cihazı doğrusu bende evimde görmeyi isterim.





PAYLAŞ