Xiaomi'den üzücü Mi Mix 4 açıklaması - Haberler - indir.com

Xiaomi'den üzücü Mi Mix 4 açıklaması

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-01 13:04:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Hatırlarsanız geçtiğimiz haftalarda Xiaomi’nin çarpıcı bir tasarımla pazara sunmak için hazırlandığı, son derece ilgi çekici özelliklere sahip olan Mi Mix Alpha modelini tanıttığını duyurmuştuk. Çin merkezli teknoloji devinin yeni akıllı telefonunu tanıtmasının hemen ardından ise Mi Mix 4’le ilgili sızıntılar gündeme gelmişti. Şirketin Mi Mix Alpha’nın yanı sıra Mi Mix 4’üde pazara çıkaracağı iddiasına karşılık Xiaomi’den açıklama geldi.

Mi Mix 4 hakkında Xiaomi'den Açıklama!

Önemli yeniliklere sahip Xiaomi MIUI 11 tanıtıldıÖnemli yeniliklere sahip Xiaomi MIUI 11 tanıtıldı

Xiomi Mi Mix 4 iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Söz konusu özellikleriyle sınıfının en  güçlü cihazlarından biri olacak olan cihaz teknoloji dünyasında büyük bir merak uyandırmıştı. 12 GB RAM desteğine ve 1 TB dahili depolama kapasitesine sahip olduğu iddia edilen Xiaomi Mi Mix’in 90 Hz ile 120 Hz ekrana sahip olduğu söyleniyordu. Ekran özellikleri henüz netleşmese de donanım özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran cihazın en önemli özelliklerinden biri de kamerasıydı. Samsung’un yeni ürettiği 108 Megpiksellik sensörün kullanıldığı iddia edilen telefon Mi Mix 4 alıcılarını oldukça heyecanlandırmıştı ancak Xiaomi’den gelen açıklamalar kullanıcıların beklentilerinin kırılmasına neden oldu.

Xiaomi, Mi Mix 4'ten farklı 108 MP kameralı 4 telefon daha tanıtacak

Mi Mix 4 hakkında açıklama yapan Xiaomi tüm bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Bu yıl Mi Mix 4’ün piyasaya sürülmeyeceği yönünde açıklamalar yapan şirket bu sene Mi Mix Alpha dışında bir Mix modeli pazara sürmeyeceğini açıkladı.

Mi Mix Alpha Özellikleri ve Fiyatı

Tasarım açısından oldukça iddialı olan Mi Mix Alpha modeli gövdeyi tamamen saran esnek OLED ekrana sahip. Tasarım açısından adate sınırları zorlayan bu model yüzde 180.6 ekran gövde oranına sahip. Tamamen çerçevesiz olarak tasarlanan Mi Mix Alpha ekranında delik ya da çentik de bulundurmuyor.

Gücünü Qualcomm Snapdragon 855 Plus işlemci yongasından alan Mi Mix Alpha, 12 GB RAM ve 512 GB dahili depolama kapasitesine sahip. Güçlü RAM desteği sayesinde kullanıcıların her ihtiyacını karşılayacak olan Mi Mix Alpha, hem sunum dosyalarını telefonlarından hazırlamak isteyenler için, hem de oyun bağımlıları için son derece uygun.

 

Her açıdan iddialı bir tanıtım yapan Xiaomi Mi 9 Pro 5G özellikleri ve fiyatı

4.050 gibi güçlü bir batarya kapasitesine sahip olan cihaz 40W hızlı şarj desteğine sahip. Ancak bu modelde ekran gövdeyi sardığından dolayı herhangi bir kablosuz şarj desteği olmadığını da belirtelim. Sesi ekranından üreten Mi Mix Alpha aynı zamanda 5G desteğine sahip olan bir model.

 Mi Mix Alpha’nın en çok konuşulan özelliklerinden biri ise cihazın sahip olduğu güçlü kamera sistemi. Dünyada bir ilke imza atan Xiaom, Samsung’un 108 Megapiksel çözünürlüğe sahip kamerasıyla kullanıcılarına merhaba diyerek. 12032 X 9024 piksel fotoğraf çekebilme hyeteneğine sahip olan Mi Mix Alpha, dörtlü kamera sistemine sahip. Ana kameraya ek olarak 20 Megapiksel çözünürlüğe sahip ulrta geniş açılı kamera, 12 Megapiksellik 2x zoom özelliğine sahip olan telefoto ve 20 Megapiksel çözünürlüğe sahip makro kamera ile desteklenen model 10x zoom’da bile oldukça net fotoğraflar çekmenizi sağlıyor. Ön ekranında kamera bulundurmayan cihaz, arka kısmında da ekran bulundurduğu için kullanıcılara herhangi bir sıkıntı yaşatacak gibi görünmüyor. Üretimine bu ay itibariyle başlanan Mi Mix Alpha’nın pazara çıkış fiyatı ise 2813 dolar olarak belirlendi.


Xiaomi Mi 9T Pro Android 10 güncellemesi alacak mı?Xiaomi Mi 9T Pro Android 10 güncellemesi alacak mı?
Beklenmeyen model Xiaomi Redmi Note 8T ortaya çıktı!Beklenmeyen model Xiaomi Redmi Note 8T ortaya çıktı!

PAYLAŞ