Xiaomi'den Türkiye'ye Milli Jest! - Haberler - indir.com

Xiaomi'den Türkiye'ye Milli Jest!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-25 17:00:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Xiaomi’den Türkiye’deki kullanıcılarını mutlu edecek güzel haberler geldi. Xiaomi kısa bir süre önce Vadi İstanbul AVM'nde açtığı mağazasında çılgın indirimler gerçekleştireceğini duyurdu.

Xiaomi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını güzel indirimlerle Türkiye ile birlikte kutlayacağını duyurdu. 29 Ekim'de 19:23 ve 20:18 saatleri arasında tüm ürünlerde %20'lik indirimler geçerli olacak. 27-29 Ekim 2018 tarihleri arasında en az 1.000 TL harcamaya ücretsiz hediyeler de kullanıcılara hediye edilecek.

Xiaomi Mi Mix 3 özellikleri netleştiXiaomi Mi Mix 3 özellikleri netleşti

%20'ye Varan Değil, Tüm Ürünlerde %20 İNDİRİM!

Tüm ürünlerin yer aldığı mağazada akıllı tartıdan, akıllı saate, pilav pişirme cihazlarından, nem alma cihazına, akıllı telefondan, dizüstü bilgisayarlara kullanıcıların indirim beklediği tüm ürünlerde raflarda yerini alıyor. Akıllı telefon olarak Mi MIX 2S, MI 8, Redmi S2 telefonları da indirime giriyor. Şirketin diğer cihazları arasında giyilebilir aktivite cihazları, akıllı saatler, MI Robot Builder, Mi Pocker Speaker 2, Mi Bluetooth Speaker, Mi Box, diş fırçası, kablosuz kulaklıklar, çantalar ve şemsiyeler bile bulunuyor. Şirketin kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanan drone'u Mi Dorne'da mağazada satışa sunuluyor.

Yazının başında da belirtilen gibi 16 Eylül'de şirketin ilk mağazası Vadi İstanbul AVM'nde kapılarını açıyor. İkinci mağazanın da yıl bitmeden Forum İstanbul AVM'ne açılması da bekleniyor. Şirket önümüzdeki yıl mağaza sayısını artırmayı planlıyor. Ünlü marka diğer mağazaları hangi yerlerde açacağı şu an bilinmiyor.


Xiaomi Black Shar 2 Detayları Ortaya ÇıktıXiaomi Black Shar 2 Detayları Ortaya Çıktı
Xiaomi Mi Mix 3 renkleri sızdırıldı!Xiaomi Mi Mix 3 renkleri sızdırıldı!
Xiaomi Black Shark 2'nin Sıvı Soğutması açığa çıktı!Xiaomi Black Shark 2'nin Sıvı Soğutması açığa çıktı!

PAYLAŞ