Xiaomi’den şaşırtan MIUI 13 hamlesi - Haberler - indir.com

Xiaomi’den şaşırtan MIUI 13 hamlesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-29 09:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji üreticisi Xiaomi, henüz saatler önce yeni telefon arayüzü olan MIUI 12’i resmi olarak duyurdu. Şirketten şimdi ise beklenmedik bir hamle olarak MIUI 13 duyurusu geldi. Android 10 işletim sistemi ile gelen Xiaomi MIUI 12 arayüz sürümü mobil teknoloji de günün en önemli duyurularından birisi oldu diyebiliriz. Önümüzdeki yıl gelecek olan ve MIUI 12 sonrasında Android 11 temelli MIUI 13 sürümünün elbette gelmesi bekleniyor. Ancak Xiaomi tarafından yapılan açıklama ile çalışmaların şimdiden başlamış olduğu ifade ediliyor. MIUI 12 tanıtımının olduğu gün içerisinde Xiaomi’den böyle bir açıklama gelmesi şirketin sahip olduğu büyük çalışan sayısı ve maddi güç ile sürüm üzerindeki çalışmaların şimdiden başladığını ve 2021 yılında ise rahat bir şekilde çıkış yapacağını göstermiş oluyor.

Xiaomi MIUI 13 çalışmaları başladı

Xiaomi Mi 10 Youth Edition fiyatı ortaya çıktıXiaomi Mi 10 Youth Edition fiyatı ortaya çıktı

MIUI 12 arayüzü ile önemli değişiklikler ve yenilikler sağlayan Xiaomi, MIUI 13 ile neler sunacak henüz bilinmezliğini koruyor. Ancak her yıl olduğu gibi bu yeni arayüz ile de şirketin büyük planları olduğu biliniyor. Xiaomi’nin işleitm sistemi haziran ayı sonunda geniş bir destek ile çıkışa hazırlanıyor. Direkt olarak birçok ek cihazlarında MIUI 12 sürümüne geçiş yapacağı aktarılıyor. Güncellemelerin Türkiye’deki modeller için ne zaman indirmeye açılacağı ise henüz bilinmiyor.

Şirketin güncellemeleri Haziran ile beraber Çin merkezli olarak yayınlamaya başlaması ve Türkiye gibi bölgelere ise gelmesinin henüz sürmesi bekleniyor.


Xiaomi Privacy Brand ile güvenlikte yeni bir dönem başlıyorXiaomi Privacy Brand ile güvenlikte yeni bir dönem başlıyor
Resmi olarak tanıtılan Xiaomi Mi 10 Youth Edition özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Xiaomi Mi 10 Youth Edition özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ