Xiaomi'den Rekor 11.11 Gelir Rakamları Açıklandı - Haberler - indir.com

Xiaomi'den Rekor 11.11 Gelir Rakamları Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-13 17:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz günlerde yaşanan bekarlar günü 11.11’e özel olarak birçok online mağaza çok büyük indirimler gerçekleştirdi. Bunlardan belki de en büyüğü olan Alibaba o gün çok üst seviyelere ulaşarak satış rakoru kırmıştı. Bir başka Çinli marka olan Xiaomi’den o gün içerisinde kendi rekorunu kırmayı başardı. 11.11 günü indirimleri sonrasında Xiaomi cephesinden ne kadar bir gelir elde edildiği açıklandı. 11.11 Günü birçok üretici tarafından oldukça uygun fiyatlar ve kampanyalar görmüştük. Xiaomi’de bu alanda her ihtiyaca yönelik ürünlerini kullanıcılarına sundu. Xiaomi’nin 11.11 gelir beklentileri bir hayli yüksekken gelen sonuçlar beklentilerden çok daha iyi oldu ve iyi bir satış başarısı gerçekleştirilmiş oldu.

Xiaomi 11.11 Rekoru

Her Bütçeye Uygun Xiaomi Mi Notebook TanıtıldıHer Bütçeye Uygun Xiaomi Mi Notebook Tanıtıldı

Buna göre Çinli üretici marka Xiaomi’nin 11.11 kapsamında 646 milyon dolar civarında bir gelir bekleniyordu. Günün kapanışı ile beraber ortaya çıkan rakamlara göre ise Xiaomi’nin tam 747 milyon dolar elde ettiği ortaya çıkmış oldu. Şirket ayrıca o gün gerçekleştirmiş olduğu satışlardan hangi kategorinin yoğunlukta olduğunu da açıkladı. Buna göre en fazla yoğunluk akıllı telefon satışlarında gerçekleşmiş durumda. Bu noktada Xioami Mi Mix 3, Xiaomi Mi 8 ve Xiaomi Mi 8 Lite cihazları öne çıkan satışlarda yer alıyor. Ayrıca televizyon satışları da yine şirkete olumlu yönde etkileyen ürünlerden birisi olmuş.

Diğer yandan Mijia hava temizleyicisi, akıllı süpürge, Mi Band 3, Scooter gibi ek aksesuar ve ilginç ürünler de kullanıcıların ağırlık olarak tercih ettiği modeller arasında bulunuyor. 11.11 günü gerçekleşen bu büyük gelirin sadece Çin içerisinde gerçekleştiğini hatırlatalım. Xiaomi son olarak yaptığı açıklama ile IMUI 10 arayüzü için Google kamera desteğinin getirildiğini hatırlatalım. Çin’in yükselen yıldızı Xiaomi bakalım pazarda daha ne gibi başarılara imza atacak göreceğiz.  


Xiaomi Black Shark Helo Global Pazara SunuluyorXiaomi Black Shark Helo Global Pazara Sunuluyor
Xiaomi Mi Mix 3 Kamera Özelliği Mi 8'e GeliyorXiaomi Mi Mix 3 Kamera Özelliği Mi 8'e Geliyor
Xiaomi Black Shark, Avrupa pazarlarına geliyor!Xiaomi Black Shark, Avrupa pazarlarına geliyor!

PAYLAŞ