Xiaomi'den Redmi 8A satışları hakkında ilk açıklama - Haberler - indir.com

Xiaomi'den Redmi 8A satışları hakkında ilk açıklama

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-23 19:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi'nin sevilen akıllı telefon modeli Redmi Note 8, satış rakamları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Üretici şirkette bununla ilgili bir açıklama yaptı. Tplamda 4 farklı modelden oluşan serinin toplam satış sayısı paylaşıldı. Xiaomi'nin alt markası olarak üretim hayatına devam eden Redmi, hem Türkiye'de hem de dünya geneline büyük kullanım oranına sahiptir. Şirketin en çok kullanılan modellerinden biri olarak karşımıza çıkan Redmi 8 ile ilgili detaylar mevcut.  

Redmi 8'in satış rakamları duyuruldu

Popüler Redmi modeli, milyonlarca kullanım sayısına ulaşarak elde edilmesi zor bir başarı elde etti. Redmi 8, Redmi 8A, Redmi 8A Dual ve Redmi 8A Pro olarak 4 farklı modelle kullanıcıların karşısına çıkan seri, ilk olarak 2019'un Eylül ayında piyasaya çıkmıştı. Söz konusu bu modeller o günden bugüne uygun fiyatlarıyla en çok satın alınan modeller arasında yer almayı başardı. 

Xiaomi Redmi 8 özellikleri ve fiyatı belli olduXiaomi Redmi 8 özellikleri ve fiyatı belli oldu

Üretici şirket Xiaomi tarafından yapılan açıklamada Redmi 8 satış rakamları için 19 milyon adet bilgisini paylaştı. Dünya geneli olan bu satış rakamları ile başarılı olduğu ve Xiaomi'nin de bu satışlardan memnun olduğu belirtildi. Bu modelin başarısından sonra gelecek olan diğer modellerin de nasıl bir yol izleyeceği merak konusudur. Gelecek model Redmi 9 için de özellikler ve fiyat belli olmuştu. 8’den sonra 9’un da yüksek satış rakamları elde edip etmeyeceği merak ediliyor. 8, firma için bir mihenk taşı olmuştu.


Bu hafta A101 marketlerde Redmi 8 var!Bu hafta A101 marketlerde Redmi 8 var!
Redmi 8 ve Note 8 Pro renk seçenekleri artıyorRedmi 8 ve Note 8 Pro renk seçenekleri artıyor
Redmi 8A Android 10 Güncellemesi AlıyorRedmi 8A Android 10 Güncellemesi Alıyor

PAYLAŞ