Xiaomi'den MIUI kullanıcılarını heyecanlandıran haber - Haberler - indir.com

Xiaomi'den MIUI kullanıcılarını heyecanlandıran haber

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-05 12:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Küresel sürümlerde yaşanan hatalar ve kararsızlıklar, birçok tüketicinin tepkisini üzerine çekti. Fakat Xiaomi, MIUI için heyecanlandıran bilgiler geldi. 

Uygun fiyat etiketine sahip olan cihazlar üretmek konusunda çalışmalara başlayan Xiaomi, ilk olarak MIUI arayüzü ile işe koyuldu. MIUI arayüzünün kullanıcılar tarafından beğenilmesi, Xiaomi'nin kendi akıllı cep telefonlarını yapmasına neden oldu. Çin merkezli üreticilerinin ise son zamanlarda başı dertte gibi gözüküyor. Küresel sürümlerde yaşanan hatalar ve kararsızlıklar, birçok tüketicinin tepkisini üzerine çekti. Fakat konu ile ilgili olarak Xiaomi'den heyecanlandırıcı haber geldi. MIUI kullanıcıları, Xiaomi'ye küresel sürümde yaşanan sorunlar sebebiyle mektup bile gönderdi. 

Xiaomi Avrupa'da Apple'ın tahtını elinden aldı!Xiaomi Avrupa'da Apple'ın tahtını elinden aldı!

Xiaomi, yeni MIUI için harekete geçti

Çin merkezli akıllı cihaz üreticisi Xiaomi, hem uygun fiyatlı hem de kaliteli cihazlar üretmek adına çalışmalara başladı. Firmanın birçok ülkede popüler olan akıllı cep telefonları, bir kriz ile gündemde yerini aldı. Kullanıcıların paylaştıklarına göre, MIUI küresel ve Çin sürümü arasında çeşitli farklılıklar bulunuyor. Kullanıcıları dinleyen Xiaomi, daha karar bir MIUI arayüz için harekete geçtiğini belirtti. Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, Mi Community üzerinden paylaştığı bir gönderi ile yeni bir MIUI arayüzü üzerinde çalıştıklarını dile getirdi. Kullanıcılar konu ile ilgili olarak yardım isteyen Xiaomi, en çok karşılaşılan ve düzeltilmesi gereken sorunların belirtilmesini istedi. Küresel sürüm için kararlı bir şekilde harekete geçen şirket, yeni güncellemeler ile kullanıcıların mağduriyetini ortadan kaldırmak istiyor. 

Xiaomi, 2010 yılında kullanıcılar için yeni bir arayüz tasarladı. Kullanıcıların bu arayüze karşı olumlu tepki vermesi üzerin şirket, kendi akıllı cep telefonlarını yapmak adına işe koyuldu. Fakat kullanıcıların oldukça beğendiği bu arayüz, son zamanlar içerisinde pek çok tepki aldı. Küresel  versiyonun çok fazla hata bulunduruyor olması, Xiaomi'nin kendi uygulamaları yerine Google uygulamalarını sunması ve XiaoAl gibi uygulamaların bulunmaması, kullanıcıların imza toplamasına sebep oldu. Bir diğer sıradışı iddia ise Mi 10 Pro kamera için sunuldu. Kullanıcılar tarafından belirtilenlere göre küresel sürümü kullanan Mi 10 Pro, Çin sürümünü kullanana göre kamera konusunda daha zayıftır. Çin merkezli Xiaomi kullanıcıları hem küresel hem de Çin sürümünün aynı yapıda olması bekleniyor. Xiaomi'nin, kullanıcıların isteklerini tam olarak ne zaman kullanıma sunacağı ise bilinmiyor. 

 


Xiaomi Redmi Note 8, 2021 tanıtıldıXiaomi Redmi Note 8, 2021 tanıtıldı
Xiaomi'den yeni katlanabilir ekranlı telefon patentiXiaomi'den yeni katlanabilir ekranlı telefon patenti
Xiaomi'nin ABD'deki kaderi belli olduXiaomi'nin ABD'deki kaderi belli oldu

PAYLAŞ