Xiaomi'den Mi SE ailesi hakkında kötü haber - Haberler - indir.com

Xiaomi'den Mi SE ailesi hakkında kötü haber

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-18 08:32:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro adlı akıllı cep telefonların raflarda yerini almasının ardından gözler daha küçük ekran özelliğine sahip bir modele çevrilmişti. Konuyla ilgili elde edilen bilgilere baktığımızda ve gidişatın durumu da değerlendirildiğinde Mi 10 SE ile ilgili beklentiler gerçeğe dönüşmeyecek gibi gözüküyor. Amiral gemisi Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro'nun çıkış yapmasının ardından birçok kullanıcı söz konusu bu akıllı telefonun daha küçük versiyonunun piyasaya sürülmesini heyecanla beklemeye başladı. 

Fakat gidişata bakıldığında bu beklentiler maalesef ki havada kalacak gibi gözüküyor. Xiaomi şirketinin yazılım departmanı başkanı Zhang Guoquan, sosyal medya hesabın aracılığıyla Mi 10 SE ile ilgili duruma netlik kazandırdı. Konuyla ilgili daha önce gündeme cihazın tamamen iptal edildiğine yönelik bir takım haberler çıkmıştı fakat Xiaomi fanları Mi 8 SE ve Mi 9 SE adlı akıllı cihazların halefi hakkında umutlarını hiç kaybetmedi. 

Xiaomi Mi 10 SE'nin teknik özellikleri belli olmaya başladıXiaomi Mi 10 SE'nin teknik özellikleri belli olmaya başladı

Mi SE serisi son buldu

Zhang Guoquan, Weibo'da yer alan bir takipçisinin bu konuyla ilgili sorusuna "Xiaomi Mi SE serisinin devamı olmayacak" şeklinde yanıt verdi. Şirketinüst düzey yöneticileri arasında yer alan Wang Teng Thomas geçtiğimiz yıl içerisinde, Mi 9 SE'nin devam modelinin gelmeyeceğine yönelik bir açıklama da bulunmuştu. Bunun ardındansa Xiaomi Başkanı Lin Bin, Mi 9 SE'nin küçük ekrana sahip son uygun fiyatlı amiral gemisi telefonları olabileceğine netlik kazandırdı. Yapılan bu açıklamayla beraber kullanıcıların beklentileri de son bulmuş oldu. 


Xiaomi Mi 10 serisinde şeffaf versiyon olacak mı?Xiaomi Mi 10 serisinde şeffaf versiyon olacak mı?

PAYLAŞ