Xiaomi'den Mi Box S'e yeni alternatif geliyor - Haberler - indir.com

Xiaomi'den Mi Box S'e yeni alternatif geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-01 13:31:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Xiaomi, Android TV desteği bulunan yeni bir Xiaomi Mi Box S üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Mi box S serisi ile farklı bir deneyim sunmayı başaran Xiaomi, yeni modelinde özellikleri çok daha üst düzeye çıkarmayı hedefliyor. Android TV desteği aynı şekilde devam edecek yeni model, ilk defa FCC listesinde yer aldı. 2008 yılında tanıtılan ve aradan geçen süreye rağmen yeni bir modeli sunulmayan Xiaomi Mi Box S serisinde görünüm olarak ciddi bir değişiklik yapılmadı. Model numaralarında da çok ciddi benzerlik olan 2 Mi Box serisinde 2018 sürümü MDZ-22-AB şeklinde, 2021 sürümü ise MDZ-22-AG şeklindeki model numarası ile adlandırılıyor.

Yeni Xiaomi Mi Box’ta neler olacak?

Yeni cihazın tasarım açısından yenilenmemiş olması, kullanıcılarda hayal kırıklığı yaratabilir. Bununla birlikte şu ana kadar gelen bilgilere göre cihazda özellikle uzaktan kumanda da değişiklik yapılacak. Bu bakımdan kullanım deneyimini iyileştirmeyi hedefleyen Xiaomi, görsellikten ziyade daha çok yazılımsal yeniliklere yer vermiş olabilir. Paylaşılan görsellerde Mi Box ve Mi Box S arasındaki bağlantı noktalarının da oldukça benzer olduğu görülürken, iki cihazda da Amlogic S905-H dört çekirdekli işlemci kullanılacak.

Kumandada bazı değişikliklere giden Xiaomi, Netflix tuşunu beyaza çevirirken, yeni bir prime video düğmesi de getirmiş. Şu an için Xiaomi’nin yeni modeli hakkında paylaşılanlar bunlarla sınırlı. Yeni cihaz için önümüzdeki günlerde yeni bir tanıtımının yapılması bekleniyor.

 





PAYLAŞ