Xiaomi'den Mi Band 6'da Sürpriz Yenilik! - Haberler - indir.com

Xiaomi'den Mi Band 6'da Sürpriz Yenilik!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-17 14:30:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Xiaomi, Avrupa'da Mi Smart Band 6'nın NFC varyantını duyurdu. Böylece ilk defa NFC sistemi Çin dışında desteklenecek.

Xiaomi tarafından geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen özel lansman ile birlikte Avrupa bölgesi için Xiaomi 11 T ve Mi Pad 5 modelleri resmi olarak tanıtıldı. Lansmanda her ne kadar ön plana çıkarılan yeni modeller olsa da Çin dışındaki alıcılar için şirket önemli bir sürprize imza attı ve Mi Band 6’nın NFC özelliğinin artık  Çin dışında da kullanılacağını açıkladı.

Mi Band 6 NFC Duyuruldu!

Mi Band 6 NFC adıyla yeni bir varyantı tanıtarak bu tanıtıma damga vuran şirket, artık Avrupa başta olmak üzere cihazın satıldığı tüm bölgelerde NFC ile ödeme yapılmasını destekleyecek. Bu konuda Mastercard ile özel bir anlaşma yaptığı öğrenilen şirket, temassız ödeme konusunda Avrupa'da yepyeni bir seçenek ve model sunuyor. 

Blog Yazısında Duyuruldu

Tanıtım sonrasında yeni özellik ve varyant hakkında daha detaylı bilgilere blog sayfasında yer veren Xiaomi, Mi Band 6 NFC için "Ödemeler, günlük market alışverişlerini yapmak, toplu taşıma için ödeme yapmak veya kullanıcıların günlük koşu rutini sırasında sadece bir kahve içmesi için hiç olmadığı kadar verimli bir şekilde yapılıyor" dedi. Şirket Detaylara yer vermesine rağmen sistemin tam olarak nasıl çalışacağını açıklamadı. Aynı zamanda hangi bankaların ve kartların mevcut yeni özellikte destekleneceği de şu an için bilinmiyor.

Mi Smart Band 6, NFC ödemelerinin yanı sıra artık yerleşik Amazon Alexa yetenekleri de sahip. Temassız ödemenin yanı sıra asistan cihazlardaki diğer iki eksiklikti. Şirket yaptığı güncelleme ile birlikte bu eksikliği de giderdi. Kullanıcılar Alexa entegrasyonu sayesinde akıllı evlerde ve akıllı cihazlarda kolay bir şekilde yönetim sağlayabilecek.

Mi Smart Band 6 NFC Kaç Para?

Mi Smart Band 6 NFC, 54,90 Euro olarak fiyatlandırıldı. NFC olmayan sürümü ise 48,99 Euro olarak satışa sunulmuştu. Bu bakımdan küçük etiket farkı sayesinde NFC versiyonunun daha fazla satması bekleniyor. Şirket, sonbahar itibariyle Mi Band 6 NFC olmak üzere tüm cihazlarını satışa çıkaracak.





PAYLAŞ