Xiaomi'den İlginç Yapıda Bir Ürün Geliyor - Haberler - indir.com

Xiaomi'den İlginç Yapıda Bir Ürün Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-11 13:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli telefon üreticisi Xiaomi tarafından sadece akıllı telefon modeli değil teknoloji pazarında her anlamda ürünler görmeye devam ediyoruz. Özellikle akıllı ev aletleri ile de ön plana çıkan şirket ürün yelpazesini bir hayli genişletmeye devam ediyor. Pazarda akıllı hoparlör, televizyon, bilgisayar ve çeşitli mutfak aletleri bulunurken şimdi ise yepyeni bir ürün ortaya çıktı. Xiaomi kurucu ortağı olan Wang Chuan tarafından paylaşılan yeni bir görsele göre şirketin bir yıldır üzerinde çalıştığı bir ürünü nihayet sunmaya hazırlandığı ortaya çıkıyor. “Herkes beğenecek mi?” Biraz kaygılıyım. Deneyen arkadaşlarım korkacaklarını söyledi” sözleri ile gizemli bir ürün olarak duran bu cihazın paylaşılan görseli de bir hayli ilginç duruyor.

Xiaomi Mi A1 Android 9.0 Müjdesi Geldi

10 GB RAM'li Xiaomi Mi Mix 3 Satış Tarihi Belirlendi10 GB RAM'li Xiaomi Mi Mix 3 Satış Tarihi Belirlendi

Xiaomi’den Gizemli Yeni Bir Ürün Geliyor

Söz konusu görsele göre cihaz telefon ahizesine benzer bir tasarıma sahip durumda. Ancak genel görünüşe Xiaomi’nin bir duş başlığı ürünü geliştirdiği ortaya çıkıyor. Ayrıca markanın Weibo sosyal platformunda yer alan Xiaomi TV hesabının da bu ürünü paylaşmasıyla beraber bir akıllı ev aleti olduğunu ortaya çıkarmış oluyor. Ancak akıllı bir duş başlığı ile duş esnasında müzik dinlemek gibi yeteneklerin bulunması bekleniyor. Xiaomi akıllı telefon modellerinde olduğu kadar akıllı ev aletleri ile de kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor.

Bir diğer yandan modelin bir projeksiyon cihazı olabileceğine dair tahmin ve görüşler de bulunuyor. Ayrıca projeksiyon cihazı görevi gören bir duş başlığını olduğunu söyleyenler bile bulunuyor. Ancak şuan için ürün henüz resmileşmediği için cihaz hakkında görüş söylemek zor olacaktır. Bakalım her zaman kullanıcılarını şaşırtmayı seven Xiaomi tarafından tanıtım tarihinde bu ürün nasıl lanse edilecek göreceğiz. Ayrıca Xiaomi’nin yeni bir amiral gemisi  tanıtma noktasında 2019 yılı ile beraber yeni akıllı telefonlarını sunması bekleniyor.  


Xiaomi, giyilebilir teknoloji satışlarında Apple'ı geçtiXiaomi, giyilebilir teknoloji satışlarında Apple'ı geçti
Xiaomi Pocophone F1 Satış Rakamları AçıklandıXiaomi Pocophone F1 Satış Rakamları Açıklandı
Xiaomi Mi A1 Android 9.0 Müjdesi GeldiXiaomi Mi A1 Android 9.0 Müjdesi Geldi

PAYLAŞ