Xiaomi’den heyecan verici kablosuz şarj açıklaması - Haberler - indir.com

Xiaomi’den heyecan verici kablosuz şarj açıklaması

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-06 11:45:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Xiaomi, 6 Eylül tarihinde yani yarın itibariyle kablosuz şarj teknolojisi konusunda kullanıcıların dikkatini çekecek önemli duyurularda bulunacak. Akıllı cep telefonu konusunda yenilikçi tasarımlar ve özellikler üzerinde çalışan Xiaomi, kullanıcıları heyecanlandıracak bir duyuru yapmaya hazırlanıyor. 6 Eylül tarihinde yani yarın itibariyle bir kablosuz şarj cihazının tanıtımını yapacak olan Xiaomi, bunun tamamen 5G dönemine özel olduğunu belirtiyor. 

Bu teknoloji hakkında henüz pek fazla bilgi mevcut değildir. Söz konusu bu teknoloji kablolu ile kablosuz şarj hızını eşitleyecek güce sahip gibi gözüküyor. Gelecek günlerde kablosuz şarjın kablolu şarjın önüne geçeceğini gösteren şirket, cihazların şarj olma süresi kablosuz tarata çok ciddi oranda düşürecek gibi gözüküyor. 30W ya da daha hızlı ve kaliteli bir sisteminin sunulacağı tahmin edilen şirket, yine çok daha yüksel sürpriz yaratabiliyor şeklinde söylentiler mevcuttur. Son zamanlarda yeni teknolojilere önem vermesi ve bu teknolojileri ürettiği cihazlar ile kullanması ile ses getiren Xiaomi, teknoloji dünyasının parlayan yıldızlarından biri olarak görülüyor. 

Xiaomi, Mi Mix 4'ten farklı 108 MP kameralı 4 telefon daha tanıtacakXiaomi, Mi Mix 4'ten farklı 108 MP kameralı 4 telefon daha tanıtacak

Xiaomi,  Super Charge Turbo adlı teknolojiyi kullanılıyor

Çinli akıllı cep telefonu üreticisi Xiaomi, bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda 100W gücüne sahip bir kablolu bağlantı sayesinde hızlı şarj teknolojisinin tanıtımını gerçekleştirmişti. Söz konusu bu teknoloji sayesinde 4.000 mAh kapasitesine sahip bir pil sadece 17 dakika içerisinde tamamen doluyor. Bu durum son derece olumlu karşılanırken, yüzde 50 doluluk oranı ise sadece 7 dakika içerisinde gerçekleşiyor. Kullanıcılar için bu durum gerçekten de inanılmaz olarak değerlendiriliyor. Son zamanlarda üretilen akıllı cep telefonları genellikle hızlı şarj teknoloji barındırırken Xiaomi'nin bu teknolojiye yönelmiş olması şirket adına oldukça olumlu bir durumdur. Söz konusu bu teknolojiyi henüz herhangi bir cep telefonunda kullanmayan şirket, Mİ Mix 4 ile beraber kullanıcılara bir sürpriz yapacak gibi gözüküyor. Xiaomi'nin bu teknolojiyi kullanacak olması kullanıcılar açısından beğenilen bir özellik olacak. 

 


Xiaomi Mi 9 Lite için tahminler doğru çıktıXiaomi Mi 9 Lite için tahminler doğru çıktı
Xiaomi Redmi Note 8 Pro rekorla başladıXiaomi Redmi Note 8 Pro rekorla başladı

PAYLAŞ