Xiaomi'den Guinness Rekoru Geldi - Haberler - indir.com

Xiaomi'den Guinness Rekoru Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-21 16:23:34
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin’in büyüyen teknoloji markası olan Xiaomi sadece akıllı telefon değil her anlamdaki ürün yelpazesi ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Şimdi ise şirketin yeni girişimi sayesinde yeni bir Guinness rekoru kırılabilir. Geçtiğimiz günlerde İngiltere pazarına giriş yapan Xiaomi şirketi bunun şerefine 1 sterlin karşılığında cihaz satmış ve gündeme gelmişti. Şimdi ise söz konusu Xiaomi yine bir Guinness rekoruyla karşımıza geliyor. Hindistan pazarındaki baskı büyümeye devam ederken Xiaomi bir rekor daha kırmış durumda. Mi India resmi Tiwtter hesabından yapılan bir paylaşıma göre Hindistanın dör bir yanında 500’den fazla Mi Store’un eş zamanlı bir şekilde Xiaomi tarafından açıldığı ve yeni bir Guinness rekoruna imza attığı ifade ediliyor.

Xiaomi Guinness Rekoru

Xiaomi Zam Kararı Verdi!Xiaomi Zam Kararı Verdi!

Bu söz konusu rekorun aslında 29 Ekim tarihinde gerçekleştiği ve resmi işler ile beraber sertifika işlerinin bir ay gibi bir süre aldığı ifade ediliyor. Bu sebepten ötürü duyurusu yeni yapılmış durumda. Hindistan’da farklı mekanlarda eş zamanlı en fazla mağaza açma rekoru kıran Xiaomi, bu ilginç rekorunu genişletmeye devam edecek. Yapılan açıklamaya göre 2019’un sonuna kadar Hindistan üzerinde 5.000’den fazla Mi Store’un açılması ifade ediliyor. Diğer yandan bu mağazalarda olacak 15.000’den fazla iş ve çalışma imkanı da sunulacağı ifade ediliyor.

Xiaomi şirketi üçüncü çeyrek mali sonuçları ile beraber Hindistan’da ciddi bir gelir elde etmiş durumda. Bu  yüzden şirketin Hindistan pazarına yoğun bir ilgi gösterdiği biliniyor. Hindistan pazarında yakalamış olduğu bu popülerlik ve ivmeyi kaybetmek istemeyen marka bu noktada yatırımlarını arttırarak devam ettirmeyi hedefliyor. Sadece Hindistan değil global pazarda da dikkat çeken Xioaomi özellikle Çinli markalar arasında Huawei’nin arkasında istikrarlı yükseliş ve gelişimini sürdürmeye devam ediyor.


Xiaomi Mi 9'un özellikleri belli oldu! Peki nelerXiaomi Mi 9'un özellikleri belli oldu! Peki neler
Xiaomi Mi Mix 3'ün Kızağı 600 Bin Kaydırmaya Dayandı!Xiaomi Mi Mix 3'ün Kızağı 600 Bin Kaydırmaya Dayandı!
Bu Xiaomi Modellere Artık Destek VerilmeyecekBu Xiaomi Modellere Artık Destek Verilmeyecek

PAYLAŞ