Xiaomi'den Google'a Göndermeli Reklam - Haberler - indir.com

Xiaomi'den Google'a Göndermeli Reklam

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-18 16:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Xiaomi’nin yeni cihazı olan Redmi K20 ve K20 Pro 15 Temmuz tarihinde Hindistan’da pazara sürülecek. Yeni ürün için reklam kampanyası düzenleyen Xiaomi, yine OnePlus’ı kurban olarak seçti. 

Yurt dışındaki şirketler düzenledikleri reklam kampanyalarında sık sık birbirleriyle dalga geçiyorlar. Bu şekilde hem meydan okuyan, hem de cihaz için merak uyandıran şirketler arasında bu kozu en son kullanan Çin merkezli teknoloji firması Xiaomi oldu. 

Xiaomi Redmi Note 7S ile Note 7 Serisinin Çıtasını YükseltiyorXiaomi Redmi Note 7S ile Note 7 Serisinin Çıtasını Yükseltiyor

Xiaomi’den OnePlus’a Gönderme 

Xiaomi, daha bir önceki reklam kampanyasında da OnePlus’ı seçmiş ve “Matematiği yapın” sloganıyla kullanıcılarına içerisinde hesap makinesi olan hediyeler dağıtarak tüm dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştı. Firma bu senede düzenlediği reklam kampanyasında OnePlus’ı hedef almaktan kaçınmadı. Ancak bu defa iğneleme dilini biraz daha sertleştirerek rakibine AnTuTu puanı üzerinden saldırdı. 

Bütçe Dostu Redmi K20 ve K20 Pro Hakkına İlk Duyuru Geldi

Birkaç gün öncesinde @Redmilmdia ( Resmi Hindistan Hebası)’dan attiği bir tweetle, “Birileri yakın zaman da dünyanın en hızlı telefonunu çıkarabilir.” açıklamasını paylaşan Xiaomi, ingilizce atılan tweette, “Just” yerine “Jus” yazarak yine OnePlus’ı iğneledi. Öncesinde bu rakamı geçeceğini açıklayan firma “AnTuTu’mu tut” ifadesini kullanmıştı. 

Bu sözün ardından OnePlus’a ikinci bir darbe Redmi K20 Pro’dan geldi. Redmi K20 Pro’nun resmi olarak açıklanan AnTuTu puanı, 388,803 ile olmasıyla birlikte cihaz OnePlus 7 ve Xiaomi’nin daha önce çıkarmış olduğu Mi9 cihazlarını geride bırakarak listenin zirvesine yerleşti. 

Xiaomi Redmi Note 6 Pro ve Redmi Note 7 Karşılaştırması

Ancak tüm bu başarıya rağmen bu sene Xiaomi’nin kutlamalarının kısa sürdüğünü de söylemek gerek. Çünkü şuan Xiaomi en yüksek puanı alan cihazı üretmiş olsa da, daha birçok markanın yaz için pazara yeni ürünleri süreceğini ve cihazlardan birinin bu puanı geçme ihtimali olduğu da bir gerçek. Bu durumda Xiaomi’nin ise kendisini hedef haline getirmemek için sadece kısa bir zafer kutlaması yapmış olduğunu da söyleyebiliriz. 


Xiaomi Mi 9T Yüksek Performansıyla Türkiye'ye GeliyorXiaomi Mi 9T Yüksek Performansıyla Türkiye'ye Geliyor
Xiaomi Hindistanda Üretim Tesisi KuruyorXiaomi Hindistanda Üretim Tesisi Kuruyor

PAYLAŞ