Xiaomi'den çok ucuz oyuncu telefonu geliyor - Haberler - indir.com

Xiaomi'den çok ucuz oyuncu telefonu geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-17 11:31:01
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Xiaomi bir alt markası olan Redmi ile yeni bir oyuncu telefonuna imza atmaya hazırlanıyor. Yeni model Redmi K40 Light Luxury Edition olarak adlandırılacak.

Redmi, akıllı telefon piyasasındaki etkinliğini artırmaya devam ediyor. Marka ile ilgili gelen son bilgilerde oyunculara yönelik yeni bir modelin geliştirileceği belirtildi. Geliştirilen yeni model ile ilgili pek çok farklı detay paylaşılırken, telefon oyun dünyasına damga vurabilecek yüksek donanımlara sahip.

Xiaomi Türkiye indirimli fiyatlarla resmi sitesinde satışa başladıXiaomi Türkiye indirimli fiyatlarla resmi sitesinde satışa başladı

Redmi K40 Light Luxury Edition özellikleri neler?

Redmi’nin yeni modeli Redmi K40 Light Luxury Edition adıyla piyasada olacak. Yeni modeli ile Redmi K40 serisine yeni bir üye kazandıracak olan şirket, bu modelde üst seviye donanımlara yer vererek oyuncular için gelişmiş özelliklere sahip bir modeli sunmayı hedeflemiş. Bu doğrultuda model piyasaya sunulduğu andan itibaren yüksek satış rakamlarına ulaşabilecek potansiyelde.

K30 Serisinde beklentileri karşılayamayan ve firma hedeflerinin gerisinde kalan Redmi, bu nedenle K40 serisi ile birlikte yeniden çıkış yakalamayı hedefliyor. K40 serisi için en önemli hamlelerden birisi olarak değerlendirilen Redmi K40 Light Luxury Edition ise şirketin hedeflerine ulaşmasına katkı sağlayabilir. Serinin 5. modeli olan Redmi K40 Light Luxury Edition üstelik yüksek donanımlarına ek olarak uygun fiyatlar ile piyasaya sunulacak.

Edinilen bilgiye göre cihazda 5G destekli Dimensity 1100 yongası kullanılacak. 4 adet 2.6 Ghz Cortex A78 ve 4 adet 2.0 Ghz Cortex A55 ve Mali-G77 MC9 GPU ile desteklenen yonga geçtiğimiz haftalarda tanıtılmış ve piyasaya sunulmuştu. Bu bakımdan mevcut donanımın yeni bir oyun telefonunda nasıl performans sunabileceği K40 Light Luxury Edition ile test edilebilecek.

120 Hz AMOLED ekran, 16 GB RAM, 256 GB depolama alanı, 5065 mAh batarya ve 3 arka kameraya sahip olan cihaz, performans konusunda oldukça üst düzeyde. Cihaz için en çok merak edilen detay ise fiyatlandırma.

Redmi K40 Light Luxury Edition fiyatı ne kadar?

Telefon, Çin'de 1500 Yuan (1970 TL) etiket fiyatıyla raflarda yer alacak. Cihazın Çin dışında hangi ülkelerde satılacağı henüz bilinmiyor. Önümüzdeki günlerde yapılan açıklamalarda satış için detaylara ulaşmak mümkün olabilir.


Xiaomi Mi FlipBuds Pro özellikleri sızdırıldıXiaomi Mi FlipBuds Pro özellikleri sızdırıldı

PAYLAŞ