Xiaomi’den Android Pie hamlesi! - Haberler - indir.com

Xiaomi’den Android Pie hamlesi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-08 11:40:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Android Pie’nin duyurulması ile birlikte kullanıcılarda bu yönde bir beklenti oluşurken yeni sürüme ilk hamle Xiaomi’den geldi.

Hızlı güncellemeleri ile dikkat çeken Xiaomi, Android Pie için de şimdiden adım atmış durumda. Ünlü marka tarafından yapılan son açıklamada Android Pie için kullanıcıların test programına katılabileceği açıklanırken tüm kullanıcılara yönelik bir davet gönderildi.

Android 9 yayınlandıAndroid 9 yayınlandı

Xiaomi ile Android Pie deneyimi

Marka yaptığı açıklamada sadece Mi MIX 2S kullanıcılarının Android P Beta programına katılacağını duyururken, bu cihaza sahip kullanıcılar, başvurularını yapabilecek. Yarın itibari ile sona erecek başvuruların ardından Beta versiyon kullanıcılar tarafından denenmeye başlanacak. Bu durum hem markanın yeni sistem için geri bildirim almasını sağlayacak hem de kullanıcıların dünya genelinde ilk defa Android P deneyen kişiler arasında olmasını sağlayacak.

Android 9 yayınlandı

Xiaomi Android Pie başvuru kriterleri neler?

Mi MIX 2S modelinin yanı sıra kullanıcıların başvuru yapabilmesi adına MIUI Global ROM sürümüne de sahip olması gerekiyor.

Android Pie ile yapay zeka desteği

Android Pie duyuru ile birlikte yeni sistemde en çok dikkat çeken detay akıllı telefonlarda yapay zeka desteğinin artacak olmasıydı. Kişilerin daha hızlı ve kolay bir şekilde telefon kullanmasında büyük bir rol oynayacak yapay zeka, geliştirilebilir yapısı ile bu konuda büyük bir avantaj sunuyor. Dijital sağlık gibi bir dizi yenilikle gelecek yeni sürüm, bugüne kadarki en başarılı Android versiyonu olarak görülüyor.

Android 9 Pie'ın 10 Mükemmel Özelliği!


Android 9 Pie'ın 10 Mükemmel Özelliği!Android 9 Pie'ın 10 Mükemmel Özelliği!

PAYLAŞ