Xiaomi'den akıllı robot oyuncağı! - Haberler - indir.com

Xiaomi'den akıllı robot oyuncağı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-14 11:50:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Xiaomi geçtiğimiz günlerde akıllı robotunu görücüye çıkarmıştı. Xiaomi MITU DIY adı verilen  robot 978 parçadan oluşuyor. Akıllı telefonunuz ile kontrol edebileceğiniz robot ile robotu kendinize göre programlayabilir ve robota yapabileceğiniz birkaç farklı tasarım ile istediğiniz parçaları kendinize göre dizayn edebilir ve hayal gücünüzü test edebilirsiniz.

Akıllı telefon markası olarak tanınan Xiaomi bu kez farklı bir cihazla karşımıza çıktı. Çocukluğunda hep sahip olunmak istenen bir robot arkadaş fikrini Xiaomi gerçekleştirdi. Çocuklarını bir mühendis edası ile yetiştirmek için mücadele eden aileler için bulunmaz bir fırsat olan akıllı robot dünyanın en kaliteli oyuncağı olabilir.

Robot toplamda tam 978 parçadan oluşuyor. Xiaomi MITU DIY akıllı robot çok üst düzeyde programlanabilir bir yapıya sahip. Akıllı telefonlar ile rahatlıkla kontrol edebileceğiniz akıllı robotlar ile bir Transformers kahramanı gibi şekilden şekile yapılandırabilirsiniz. Gününü eğlenceli geçirmek isteyenler için iyi bir fırsat olan robot sayesinde çocuklarınızın gelişimine katkıda bulunabilirsiniz. Xiaomi MITU DIY akıllı robot yaş olarak 10 yaş yada daha büyük çocuklar için geliştirildi. Özellikle gelişme çağındaki çocukların gelişimine katkıda bulunulmasını sağlamak ve problem çözme becerilerini geliştirmek için büyük katkı sağlaması planlanan robot ile çocuklar hayal gücünü zorlayacak. 978 farklı parçadan oluşan robotun içerisinde bir merkez ünitesi, iki fırçasız motor ile çalışan hareket modülü bulunmakta.

Teknik Özellikleri

Tek batarya ile 12 dakika aktif olarak kullanılabilen robotun diğer özellikleri şöyle :

  • Cortex Mx CPUARM 32 bit işlemci
  • 978 farklı parça
  • 1700 mAH LiPo batarya
  • 133 PRM rev
  • 24N/ cm döndürme torku
  • Wifi sensörü
  • Jiroskop sensörü
  • RGB desteği




PAYLAŞ