Xiaomi Zam Kararı Verdi! - Haberler - indir.com

Xiaomi Zam Kararı Verdi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-13 16:02:01
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji devi Xiaomi genel olarak fiyat/performans cihazları üretiyor ve ülkemizde çok cazip fiyatlara satıyordu. Diğer firmalar cihazları konusunda zam kararı verirken Xiaomi fiyatlarında çok da önemli bir değişiklik yapmamıştı. Fakat şirket cihazları için zam kararı verdiğini açıkladı.

Xiaomi Zam Kararı Verdi!

Çinli teknoloji devlerinin agresif fiyat politikaları olduğu biliniyordu. Çinli akıllı telefon üreticileri kısa süre içerisinde piyasada söz sahibi olmasının sebebi fiyat politikalarından kaynaklanıyordu. Xiaomi  şu sıralarda bazı ülkelerde zam yapma kararı aldı. İlk olarak en çok hakim olduğu Hindistan pazarında düzenleme yapan Xiaomi, Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir açıklamada, Hindistan rupisinin değer kaybetmesi nedeniyle bazı ürünlerde fiyatların artacağını bildirdi.

Xiaomi Mi Mix 3 Amerika'da SunulabilirXiaomi Mi Mix 3 Amerika'da Sunulabilir

Diğer Çinli üreticiler gibi Xiaomi firması da uygun fiyatlara sahip olsa da bu fiyatlar ülkelere göre değişiklik gösterebiliyordu. Örneğin Avrupa'da fiyatı yaklaşık olarak 300 euro olan bir cihaz orada oldukça uygun olabilir. Fakat Türkiye'de cihaz yaklaşık olarak 3.000 Türk Lirası değerinde bir fiyat etiketine sahip oluyor. Bu yüzden fiyatların ülkemizde o kadar da uygun olmadığını görebiliriz. Fakat diğer firmaların 10.000 Türk Lirasına yakın bir fiyatı olduğu düşünülünce Xiaomi cihazlarını almak mantıklı geliyor. Yapılacak olan zam nedeniyle fiyatlar ülkemizde gözle görülür bir şekilde artacaktır. Ülkemizde kısa bir süre önce açılan Mi Store ülkemizde faaliyet göstermeye başlamıştı.  Xiaomi'nin zamları daha ülkemize gelmedi fakat Hindistan gibi ülkelerde zamlar yapılmaya başlandı. 


Yeni i3 İşlemcili Xiaomi Mi Laptop'lar DuyurulduYeni i3 İşlemcili Xiaomi Mi Laptop'lar Duyuruldu
Xiaomi Mi AirDots Youth Edition ile AirPods rakip oluyorXiaomi Mi AirDots Youth Edition ile AirPods rakip oluyor
Xiaomi Kablosuz Kulaklığını Tanıttı!Xiaomi Kablosuz Kulaklığını Tanıttı!

PAYLAŞ