Xiaomi Yi Home Camera 3 güvenlik kamerasını duyurdu - Haberler - indir.com

Xiaomi Yi Home Camera 3 güvenlik kamerasını duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-14 18:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Ameraki Birleşik Devletleri tarafından düzenlenen, dünyanın en büyük teknoloji fuarı olan CES 2019'da birbirinden çeşit teknoloji ürünleri tanıtıldı. Herkesin büyük ilgi ve heyecan duğuduğu bu teknoloji fuarı, Las Vegas Eyaleti'nde gerçekleşti. CES 2019 Fuar'ında pek çok ürün yer aldı. Bu ürünler arasında boy gösteren şirket Xiaomi, Yi Home Camera 3 güvenlik kamerasını tanıttı. 

2019 yılını kötü geçiren firmalar arasında yerini alan Xiaomi, geçtiğimiz günlerde ciddi anlamda hisse değerleri kaybetti. Tüm bu yaşananlara rağmen CES 2019 Fuar'ında boy göstermeye devam eden Xiaomi, kendi geliştirdiği bir güvenlik kamerasını tanıttı. Akıllı özellikler ile donatılan kameranın 3. nesil yapay zeka olmasının yanı sıra, ilgi gören ürünler arasında da yerini aldı. Xiaomi Yi Home Camera 3, Full HD kalitede kayıt yapabilen bir sensöre sahip güvenlik kamerası olarak karşımıza çıkıyor. Kadraja giren nesneleri, aynı zamanda sesleri tespit edebilen bu kamera, kayıt altında tuttuklarını bulut depolama sunucusunda saklıyor. Daha önceden piyasa sürülen kameralarda olduğu gibi her hareketi kullanıcısına bildirmek yerine geliştirilen yapay zeka sayesinde uçan böcekler ya da evcil hayvanlar gibi tehlikesiz olduğunu tespit ettiği hareketlerde tehlike sinyali göndermiyor. 

Xiaomi Mi A3 Yeni Sızıntıyla Ortaya ÇıktıXiaomi Mi A3 Yeni Sızıntıyla Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi 9 konsept tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı

Xiaomi Yi Home Camera 3 40 Dolar

Gayet uygun bir fiyata, başarılı bir şekilde özellikler sunan bu güvenlik kamerası, evinde, iş yerin de ya da deposunda güvenlik kamerası arayan kişiler için Yi Home Camera 3 modelini şiddetle tavsiye ediyoruz. Ayrıca 40 Dolar değerinde olan bu ürün, size ilk 6 ay ücretsiz bulut depolama aboneliği de veriyor. Süreniz dolduktan sonra bu abonelikten ücretli olarak faydalanacaksınız. 


Xiaomi, akıllı çamaşır makinesini tüm dünyaya duyurmak için hazırlanıyorXiaomi, akıllı çamaşır makinesini tüm dünyaya duyurmak için hazırlanıyor
Xiaomi Mi 9 teknik özellikleri ve fiyatı ortaya çıktıXiaomi Mi 9 teknik özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı
Çin menşei Xiaomi'nin hisseleri giderek düşüyorÇin menşei Xiaomi'nin hisseleri giderek düşüyor

PAYLAŞ