Xiaomi yeni ürünlerini tanıtacağı etkinlik için tarih verdi - Haberler - indir.com

Xiaomi yeni ürünlerini tanıtacağı etkinlik için tarih verdi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-27 09:00:12
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Xiaomi tarafından resmi Twitter hesabı üzerinden sürpriz bir açıklama yapıldı. Açıklamada yeni bir tanıtım etkinliğine imza atılacağı belirtildi. Açıklamalara göre yeni akıllı ev aletleri ön planda tutulacak.

Çinli üretici Xiaomi, yeni bir tanıtım için resmi olarak açıklama yaptı. Geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken şirket, özellikle akıllı ev ürünleriyle de sektörde önemli bir paya ulaşmayı başardı. Üstelik 2021 yılının ikinci çeyreği itibariyle en çok telefon satan ikinci şirket olarak tüm dünyada dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Xiaomi, yapacağı yeni tanıtımda, evlerde yer alacak akıllı ev ürünlerini paylaşacak.

Xiaomi 200W şarj beklenenden geç gelecekXiaomi 200W şarj beklenenden geç gelecek

Xiaomi’nin Yeni Tanıtımı Bugün Yapılacak

Twitter hesabı üzerinden ilk olarak duyurulan gelişmede, tanıtımın 26 Temmuz’da yapılacağı belirtildi. Akıllı ev ürünlerinin tanıtılacağı yeni tanıtım için paylaşımda ise  “Yeni akıllı ev ürünlerimizle tanışacağınız için heyecanlı mısınız? 26 Temmuz saat 20.00’de yeni akıllı ev serimizin büyüsünü birlikte keşfedelim.” denildi. Saat 20.00 itibariyle başlayacak tanıtım etkinliğinde, şirketin yeni ürünlere de yer vermesi bekleniyor.

Akıllı Pişirme Cihazı Geliyor

Şirket tarafından yapılan paylaşımında, özel bir görsele de yer verildi. Görselde ilk olarak dikkat çeken ise akıllı bir pişirme cihazı. Görselde aynı zamanda çok sayıda ürüne de yer verildi. Ancak tüm ürünlerin tanıtılması beklenmiyor. Çin’de yaptığı tanıtımlarda indüksiyonlu ocak, elektrikli su ısıtıcıları ve özel pirinç pişiricileri gibi farklı ürünleri halihazırda satıyor. Bu bakımdan bu modellerin Avrupa pazarına sunulması muhtemel görünüyor. Şirketin tanıtımına yönelik bugüne kadar herhangi bir sızıntının olmaması, yenilikler hakkında bilgi alınmasını önlemiş durumda

Avrupa’ya Açılıyor!

Xiaomi tarafından yapılacak tanıtım aslında şirketin bir nevi Avrupa pazarına açılmasını sağlayacak. Yeni akıllı ev ürünleriyle Avrupa pazarına daha fazla ürün ile giriş yapacak şirket, böylece yakalamış olduğu popülerlik ile birlikte bu alanlarda da iddialı hale gelmeyi hedefliyor. Özellikle sektörde Huawei gibi Xiaomi’nin ciddi bir rakibinin geride kalmış olması, Xiaomi için pazarda önemli bir boşluk yarattı. Apple ve Samsung gibi markaları tercih etmeyenler için şuanda sektördeki ilk seçenek Xiaomi. Bu bakımdan yeni modelleriyle de Avrupa'daki kullanıcıları şirketin etkileyecek olması, diğer ürün gruplarında da Xiaomi'nin üst sıralara tırmanmasını sağlayacak.

Şirket tarafından Twitter’da yapılan yeni tanıtım duyurusu ise şöyle;

Are you excited to meet our new smart home products?

Let's discover the magic of our new smart home series together on 26th July at 20:00 (GMT+8)! #SmartLivingForEveryone pic.twitter.com/7Dt5YF3NvP — Xiaomi (@Xiaomi) July 24, 2021





PAYLAŞ