Xiaomi yeni RAM teknolojisiyle fark yaratacak - Haberler - indir.com

Xiaomi yeni RAM teknolojisiyle fark yaratacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-02 11:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon pazarının öne çıkan markalarından biri olan Xiaomi’nin yeni amiral gemisi Mi 12 modeli piyasaya iddialı bir giriş yapacak.

Fiyat performans ürünlerinde yakaladığı başarıyı amiral gemisi segmentinde de yakalayan Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi yeni amiral gemisi serisi Mi 12 ilerleyen zamanlarda kullanıcıların beğenisine sunacak. Amiral gemilerinin devamı niteliğinde olacak yeni akıllı modeller donanım özellikleriyle öne çıkacak gibi duruyor.

Xiaomi yeni ürünlerini tanıtacağı etkinlik için tarih verdiXiaomi yeni ürünlerini tanıtacağı etkinlik için tarih verdi

Gelen sızıntılar Mi 12 ailesinin ne kadar güçlü olacağı konusunda fikir edinmemizi sağlıyor. Geçtiğimiz günlerde kamera özelliği ile gündeme gelen amiral gemisi şimdide RAM teknolojisiyle gündeme geldi. Ancak tüm sızıntıların henüz şirket tarafından doğrulanmadığını da belirtelim.

Xiaomi yeni RAM teknolojisi ile fark yaratacak

Mi 12’nin içerisinde kullanılacak olan RAM teknolojisinin değişeceği bir süredir biliniyordu. Yakın bir zamanda duyurulan LPDDR5X teknolojisini kullanacağı iddia edilen cihazın bu sayede çok daha performanslı bir cihaz olması bekleniyor. Zira ki LPDDR5X RAM, LPDDR5 RAM sistemine göre çok daha yüksek performans sunuyor.

Xiaomi, Redmi ve POCO için Android 12 tarihleri açıklandı

Cihaza güç verecek olan LPDDR5X RAM'ın hızı 6400 Mbps değerinden 8533 Mbps değerine kadar çıkabileceği söz ediliyor. Adaptive Refresh Management olarak adlandırılan bu teknoloji sayesinde şirket performansı arttırırken aynı zamanda güvenlik konusunda da çok daha iyi bir sistem sunacak. Şirkete yakın kaynaklar Mi 12’nin bu RAM teknolojisine sahip olması kesin gözüyle bakıyor.

Bunun yanı sıra cihazın gücünü Snapdragon 898 yonga setinden alacağı söyleniyor. İşlemci pazarının en iyi yongalarından biri olan Snapdragon 898, 3.09 GHz Cortex X2 süper çekirdeklerine sahip ve performans konusunda oldukça başarılı. Eğer Snapdragon 898 bu RAM teknolojisiyle birlikte kullanılırsa Mi 12 modelinin tam bir performans canavarı olacağını söyleyebiliriz.


Xiaomi 192MP kameraya sahip Mi 12 Ultra modelini duyurduXiaomi 192MP kameraya sahip Mi 12 Ultra modelini duyurdu
Xiaomi'nin yeni akıllı bilekliği Mi Band X tasarımı gözüktüXiaomi'nin yeni akıllı bilekliği Mi Band X tasarımı gözüktü

PAYLAŞ