Xiaomi yeni Black Shark telefonunu duyurdu - Haberler - indir.com

Xiaomi yeni Black Shark telefonunu duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-03 17:02:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çinli akıllı cihaz üreticisi Xiaomi, son zamanlarda oldukça parlak günler geçiriyor. Eşsiz tasarımları ve teknolojik açıdan son derece güçlü akıllı cihazları ile kullanıcıların beğenisini kazanmayı başaran Xiaomi akıllı cihazlar her geçen gün daha da gelişmeye devam ediyor. Bugünlerde üzerinde çalışılan Xiaomi akıllı cihazı oyun odaklı bir sistem üzerinden tasarlanacak. Oyun sektörünün gelişmesi ile beraber akıllı cihaz üreticileri oyuncuların kusursuz oyun deneyimi yaşamaları adına özellikle oyun oynamaya yönelik akıllı cihazlar üreterek akıllı cep telefonu sektörünü canlandırmayı başardılar. Xiaomi'de oyuncuları düşünen bir şirket olduğunu göstermiş olup şimdi yine bir oyuncu akıllı cihazı üzerinde çalışmaya başladı. 

Xiaomi, yakın zaman sonra oyun merkezli akıllı cihazını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Black Shark markalı yeni akıllı cihaz Çinli sertifikasyon kurumu 3C tarafından da onaylanarak üzerinde çalışmalara başlandı. Xiaomi şirketi geçtiğimiz Mart ayı itibariyle, şu an için mevcut piyasada yer alan en iyi oyuncu telefonu olarak gösterilen Black Sark 2 adlı akıllı cihazı tanıtmıştı. Çinli akıllı cihaz üreticisi şimdi ise yine bir oyun telefonu üzerinde çalışmalara başladığının bilgisini verdi. 

Xiaomi Black Shark 2'nin Fotoğrafı Sızdırıldı!Xiaomi Black Shark 2'nin Fotoğrafı Sızdırıldı!

Söz konusu bu akıllı cihaz DLT-A0 model numarasına sahip olan yeni bir Black Shark adlı akıllı cihaz, Çinli sertifikasyon kurumu 3C tarafından da onaylanarak önünde hiç bir engel kalmadığı açıklandı. Listelenen bilgiler arasında söz konusu bu oyun odaklı akıllı cihazın teknik özellikleri hakkında detaylı bir bilgi yer alıyor olmasa da yeni çıkan Black Shark 2 ile aynı olan MDY-10-EH şarj cihazı ile beraber gelecek kullanıcılara kusursuz bir kullanım sunmak adına her açıdan güçlendirilmiş olup oyuncuların beğenisini kazanacak özelliklere sahiptir. 

Oyun telefonu Snapdragon 855 ile güçlenebilir

Oyuncuların, oyun esnasında kusursuz bir performans sergilemeleri adına özel olarak tasarlanacak olan Xiaomi'nin Back Shark adlı oyun telefonunun özellikleri hakkında henüz kesin bilgiler mevcut değildir. Sadece Xiaomi'nin bu tasarım üzerinde çalıştığı bilgisi mevcuttur. Şu an için piyasada yer alan Black Shark adlı oyun telefonlarının üst sınıf işlemciler ile güçlendirildiğini değerlendirirsek yeni akıllı cihazın ise Snapdragon 855 yonga seti ile üretilmesi bekleniyor. Söz konusu bu oyun odaklı akıllı cihaz hakkında şu an için elde edilen bilgiler sadece bu kadardır. Gelecek gümler içerisinde yeni Black Shark hakkında daha fazla bilgi elde edeceğiz gibi gözüküyor. Xiaomi gelecek yıllarda oyuncuları memnun edecek bir oyuncu telefonu ile de karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Piyasada yer alan oyuncu telefonlarında yer alan özellikleri doğrultusunda tasarlanacak olan Black Shark adlı akıllı cihazın özellik açısında bir adım daha üst düzeye çıkmış olması bekleniyor. Piyasada yer alan Black Shark adlı akıllı cihazlardaki yonga seti seçimleri oldukça kaliteli olurken yeni gelecek olan bu oyun telefonun da üst düzey özelliklere sahip olması bekleniyor. Bu sayede oyuncular yeni oyun telefonu Black Shark ile yine kusursuz bir oyun deneyimi yaşayarak her oyunda yüksek performans sergileyebilecekler. 

 


Xiaomi'nin oyunculara özel Black Shark 2 modeli onaylandıXiaomi'nin oyunculara özel Black Shark 2 modeli onaylandı
Xiaomi Black Shark indirime girdi!Xiaomi Black Shark indirime girdi!
Xiaomi Black Shark 2'nin Özellik ve Fiyat İncelemesiXiaomi Black Shark 2'nin Özellik ve Fiyat İncelemesi

PAYLAŞ