Xiaomi yeni bir güncellemeyle Mi 10 serisinde 7 kamera özelliği sunacak! - Haberler - indir.com

Xiaomi yeni bir güncellemeyle Mi 10 serisinde 7 kamera özelliği sunacak!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-27 15:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üretici marka Xiaomi’nin kısa süte önce tanıtmış olduğu Mi 10 serisi için büyük bir yazılım güncellemesi yakında geliyor. Yakın kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre bu büyük güncelleme ile beraber Mi 10 serisine tam 7 yeni kamera özelliği daha geliyor. Son dönemin popüler telefon üreticilerinden birisi olan Xiaomi, kullanıcı deneyimine yönelik geliştirmelerini sürdürüyor. Özellikle kamera yetenekleri ile ön plana çıkan modeller sunan Xiaomi, uygun fiyatıyla da tercih edilmeye devam ediyor. Şimdi ise şirketin en yeni amiral gemisi ailesi Mi 10 serisi için kamera özelliklerini iyileştirecek ve yenilikler kazandıracak önemli bir yazılım güncellemesi üzerinde çalışmalarına devam ediyor.

Xiaomi tarafından yapılan açıklamalara göre yeni kamera özellikleri şuan için beta sürecinde test ediliyor. Test sürecinin genel anlamda bittiği aktarılırken, önümüzdeki ay ile beraber Mi 10 kullanıcıları için bu yeni özelliklerin sunulması bekleniyor.

Xiaomi Mi 6 yeni bir versiyonla gelebilir!Xiaomi Mi 6 yeni bir versiyonla gelebilir!

Xiaomi Mi 10 yeni kamera özellikleri

Süper video sabitleme

Yüksek çözünürlüklü akıllı telefon kameraları ile profesyonel çekimlere yakın görüntüler için geliştirmeler devam ediyor. Xiaomi de bu noktada sunacağı yeni güncelleme ile beraber süper video sabitleme adlı bir özelliği kullanıcılara sunacak.

Yeni çekim formatları

Güncelleme ile Mi 10 serisinin video çekimlerinin ciddi oranda güçlenmesi bekleniyor. Öyle ki bu yeni güncelleme sonrasında pürüzsüz yakınlaştırma ve Hitchcock gibi birçok video çekim moduna sahip olacak.

Pro video modu

Gelecek olan yeni kamera özellikleri arasında beyaz dengesi, ISO ve deklanşör hızı gibi detaylı ayarları gerçekleştirebileceğiniz bir pro video modu da yer alacak. Bu mod ile dilediğiniz ayarlarda video çekimleri gerçekleştirebilirsiniz.

8K video çekim desteği

Xiaomi’nin Mi 10 serisini duyurmadan önce amiral gemisi cihazında 8K video kayıt desteğine sahip olacağını açıklamıştı. Mi 10 ile beraber bu özellik kutu içerisinden çıkmadı. Ancak gelecek olan güncelleme ile beraber 8K video desteği de olacak.

Kayıpsız video sıkıştırma

Xiaomi’nin güçlü bir kamerası olduğu için video çekim boyutları da bir hayli fazla oluyor. Xiaomi yetkilileri ise yazılım desteği ile daha küçük boyutlu videolar oluşturmak için sıkıştırma yeteneğini yeni güncelleme ile sunacak. Kullanıcılar bu özellik ile beraber kaliteden ödün vermeden videolarını sıkıştırabilecekler.

Mi Clip Özelliği

Mi Clip yeteneği ile beraber Mi 10 kullanıcıları bu uygulama ile video düzenlemeleri gerçekleştirebilecekler. Özellikle vlog kayıtları için kullanıcıların altyazı ekleyebileceği kolay bir kullanıma sahip olacak.

Bu yeni güncellemenin ilerleyen dönemlerde gelmesi bekleniyor.


Xiaomi Türkiye'den yeni Mi 10 paylaşımı!Xiaomi Türkiye'den yeni Mi 10 paylaşımı!
Xiaomi EvdeMiyiz kampanyası başladıXiaomi EvdeMiyiz kampanyası başladı

PAYLAŞ