Xiaomi yeni bir akıllı telefon patenti aldı - Haberler - indir.com

Xiaomi yeni bir akıllı telefon patenti aldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-15 09:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Özellikle Çin pazarının dev akıllı telefon üreticilerinden olan Xiaomi, dikkat çeken yeni bir akıllı telefon patenti ile gündeme geldi. TechiesBlog tarafından bulunan ve yayınlanan bu Xiaomi patentindeki modelin, direkt olarak şirketin henüz satışa sunulmayan Mi Mix Alpha modellerini akıllara getiriyor. Ekranı gövdeyi saran bir yapıda gördüğümüz bu patent içeriğindeki telefon, arkasında tek bir kameraya sahip olarak gözüküyor. Patent görselleri tam doğru ölçülere sahip ise dikkat edilmesi gereken bir başka nokta ise modeldeki kamera modülünün oldukça büyük olması diyebiliriz. Bu kameranın 108 megapiksel çözünürlükte olduğu ifade edilirken, bu noktada şeffaf bir görüntü sağlayan tasarım detayı da gözüküyor.

Bu modelin tabii ki satışa çıkıp çıkmayacağı henüz bilinmezken, Xiaomi imzalı ilginç çalışmalar her zaman piyasada yer aldığını görüyoruz. Bu patent ise o ilginç çalışmalardan birisi olarak karşımıza çıkıyor.

Xiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro için ilk sızıntılarXiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro için ilk sızıntılar

Xiaomi’den ilginç patent dosyası

Yukarıdaki görselde yer alan modelden farklı olarak ise kesin olarak yolda olduğu bilinen modeller de bulunuyor. Bunlar MIUI 12 kodlarında yer alan Gauguin ve Gauguin Pro modelleri oluyor. Söylenen göre Gauguin Pro cihazının arkasında dörtlü bir kamera sistemi yer alıyor. Merkez de ise 108 megapiksel bir kamera bizleri karşılıyor. Bu noktada yüksek bir ihtimalle Samsung ISOCELL Bright HMX sensörü kullanıldığı düşünülüyor. Gauguin kod adlı modelinde arkasında dörtlü kamera sistemi olduğu gözükürken, ana kameranın ise 64 megapiksel olması bekleniyor.


Xiaomi Mi 11'in özellikleriyle ilgili beklentiler büyükXiaomi Mi 11'in özellikleriyle ilgili beklentiler büyük
Xiaomi Mi Smart Band 5 çıkış tarihi netleştiXiaomi Mi Smart Band 5 çıkış tarihi netleşti

PAYLAŞ